Mai­Kupon

Koktél csomag lányoknak: 5 koktél: 5 000 Ft helyett 2 490 Ft -ért a belvárosban. Frekventált környezetben: a Why Not Café a Duna parton vár titeket gyönyörű, romantikus budai panorámával, a pesti oldalon, a Duna partján.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha egy igazi hangulatos, lazulós helyre vágytok a fővárosban, akkor a Why Not Café-ban a helyetek, ahol a széles koktél kínálatból kedvetekre választhattok, most kevesebb, mint fél áron. A környezet: itt elétek tárul a budai panoráma, melynek láttán elfelejtitek minden gondotokat, a romantika a levegőben van... a víz közelsége eleve nyugalmat ad. Ha egy sétára vágytok, akkor a Duna part tökéletes erre. Csajos délutáni dumcsi, vagy ünneplős koccintós alkalom? Íme, ezzel a kuponnal most kedvezményesen tudtok több féle koktél közül választani- Budapest egyik legfrekventáltabb pontján levő Café-zóban. Ünnepléshez, csacsogáshoz, az élet dolgainak kitárgyalásához mindíg jól esik egy finom koktél, főleg ha a csapat lányokból tevődik össze. Most több féle koktél közül választhattok, 50 % kedvezménnyel.

   

A kedvenc ital épp annyit elárul egy férfiről vagy egy nőről, mint az öltözéke vagy az autója. Ha valaki az italok világában jártas, sok mindenre következtethet arról, hogy a vele szemben helyet foglaló úr vagy éppen hölgy milyen italt fogyaszt. Rólad mit árulna el kedvenc koktélod? És a párodról?

A kupon tartalma:

5 koktél: 

A kupon az alábbi koktélokra vehető igénybe:- eredeti árakkal: 1 190 Ft

  • Mojito,
  • Tequila Sunrise,  
  • Cuba Libre, 
  • Bloody Mary

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

H - P: 10 - 19 a kupon beváltási idő

Bővebben: www.whynotcafe.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Why Not Cafe
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Belgrád rkp 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére