Mai­Kupon

Kategóriák

Kollagénes arcpakolás,ultrahangos anyagbevitellel +
Jade köves arcmasszázzsal most 1.450 Ft-ért a Figaro Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

25 éves kor felé a test kollagén termelődése kezd lecsökkenni, és ez látható tüneteket produkál a bőrön. Ez a folyamat egyre csak lassul, míg akár az 50. és 60. életkorra szinte teljesen le is állhat. Ajánlatukkal most bőre ismét megkaphatja azokat a tápanyagokat, melyekre szüksége van ahhoz, hogy minél tovább feszes maradjon és a kezelésnek köszönhetően az elveszített tápanyagokat is pótolják a bőrben!A kupon tartalma: 


  • Kollagénes arcpakolás. 
  • Ultrahangos anyagbevitel.
  • Jade köves arcmasszázs.

 

Különféle tanulmányok bizonyították, hogy a kollagén normális termelődése évente 1% -kal csökken. Így az 50. életkorra az ember elveszti a teste kollagén termelés képességének minimum 15%-át. Az életmód befolyásolja, hogy milyen ütemben csökken kollagén termelése a szervezetnek! A kollagén termelés lelassulásával a bőr kevesebb vizet tartalmaz, megereszkedik és megjelennek az első ráncok.

A kollagén hiány következtében a bőr kapilláris szövetei megduzzadnak, ezzel megakadályozzák azt, hogy a bőr megtartsa a vizet és a tápanyagokat. Ezután lassan egyre több ránc jelenik meg az arcon, a szem körül, megnő a fertőzések és a különféle bőrelváltozások kialakulásának a kockázata. Változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek. Mivel a bőr szerkezete már kevésbé egészséges, csökken az ellenálló képessége a baktériumok ellen, megnő a vírusok kialakulásának kockázata. A táplálékkiegészítőként fogyasztott kollagén nagyban segíti a szövetek és a bőr megújulását, ezáltal lelassulnak az öregedési folyamatok.


Jade Köves Arcmasszázs:

 

A jade kő jótékony hatása ősidők óta jól ismert a Keleti gyógyászatban, rezgése megegyezik a szervezet rezgésével ezáltal egyensúlyba tartja hozza az esetleges felborult működést ! A Jáde kő egyensúlyban tartja a bőr sav - bázis egyensúlyt és a vízháztartást . Segít a méreganyagok kiválasztásában, elvezetésében ,ezáltal elősegítik a sejtek anyagcseréjét,így a bőr megújul,megfiatalodik szép sima bársonyos lesz legfőképp ráncai feltöltődnek kisimulnak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Telefonos bejelentkezés szükséges! KUPONKÓDDAL!

Napközben,ha nem tudom felvenni a telefont mert dolgozom akkor az alábbi időpontban keressen!

 Időpont egyeztetés:  8.00 - 9.00 

                              19.00- 20.00

T/20-320-3577

Diamond Nóra

Az egyeztetett időpont lemondását, ha 12 órával előbb nem jelzi vagy nem jelenik meg a kezelésen akkor a kupont nem tudjuk elfogadni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kovács Ferencné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Sas u.5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére