Mai­Kupon

Kombinálja saját igényei szerint a pestlőrinci Sonoterápia Centrum meghatározott egészségügyi ajánlatait és tegyen Ön is egészségéért. A kombinálható kupon, most megvásárolható 2550 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ilyen még nem volt! Három kiváló szolgáltatás közül válasszon kedvére kettőt és kombinálja azt saját igényei szerint!

A csomagban választható szolgáltatások: 10 perces Bandy váll nyak masszázs, 20 perces Flexi anionos hőterápiás kezelés,  20 perces relaxáló mágnesterápia.

Milyen csomagokat állíthat össze az ajánlatban szereplő szolgáltatások közül?  Pl.: 10 perces Bandy váll és nyak masszázs + 20 perc relaxáló mágnesterápia, 10 perces Bandy váll és nyak masszázs + 20 perc Flexi anionos hőterápiás kezelés, 20 perc Flexi anionos hőterápiás kezelés + 20 perc relaxáló mágnesterápia. 

 Bandy Váll- és nyakmasszírozó készülék? Használata mindazoknak ajánlott, akik ülőmunkát végeznek, gyakran fáj a válla, merev a nyaka. A tartósan egy pontra (pl. monitor) történő figyelés nyaki merevedést, nyakcsigolya meszesedést idézhet elő. Önnek is ropog a nyaka, leszakad a válla, front érzékeny, gyakran fáj a feje? Van megoldás! A Bandy nyak- és vállmasszírozó felfrissíti a merev nyaki és vállizmokat, csökkenti ameszesedés kockázatát és stressz oldó hatású! Hordozható kivitelének köszönhetően akár munka vagy vezetés közben is használhatja (megfelelő adapter segítségével).

A termék használata javasolt: Merev, fáradt nyak ellazítására, vállfájdalom enyhítésére, hátizmok lazítására, stressz oldásra, far- és combizmok lazítására. A termék jellemzői: ütögetéssel lazítja a nyak- és vállizmokat, csökkenti, megszünteti a fájdalmat, oldja a stresszt, 19 féle automatikus illetve tematikus masszázsprogram, 8 fokozatú ütéserősség (intenzitás) állítási lehetőség, testre simuló hajlékony kivitel, hogy még inkább élvezetes legyen a használat, könnyen kezelhető, 10 perces időzítő funkció, hordozható kivitel.

Flexi hordozható anionos fizioterápiás készülék: A Flexi tervezése során kidolgozott konstrukciónak, az anion (negatív töltésű ion) kibocsátó funkciónak, valamint a több mint 90 fokos hajlítható mechanizmusnak köszönhetően olyan hordozható fizioterápiás készülék áll a rendelkezésünkre, amellyel a fájó ízületek illetve merev izmok kezelése kényelmes, örömteli és kellemes. 

A termék használata javasolt: merev, fáradt nyak ellazítására, nyaki érszűkület kezelésére, vállfájdalom enyhítésére, has tájék kezelésére, emésztőrendszeri és húgyúti problémák enyhítésére, derékfájás, lumbágó, isiász kezelésére, hátfájás, keringési problémák enyhítésére, térd, comb, könyök fájdalmak enyhítésére, kéz- és lábfájdalmak kezelésére.

A termék jellemzői: Természetes Jade kövekkel kirakott fizioterápiás fej, amely ún. távoli infravörös hőt sugároz a testbe, hatékonyan és biztonságosan, a virágszirom alakú lyukakon keresztül még több anion (negatív ion) kerül a testbe és a távoli infravörös terápiával együtt fokozza a hatékonyságot, könnyen és egyszerűen használható, a 11 db jade kővel kirakott terápiás fej nagyban növeli a kezelés hatékonyságát, az elasztikus kiegészítő öv segítségével a készülék a testen rögzíthető, nem kell tartani, kettős hőmérséklet-érzékelő mechanizmus garantálja a biztonságot és a kényelmet, a hőmérséklet-beállítási funkció (35 - 65 ℃) segítségével egyedileg állíthatjuk be a hőfokot, a beépített figyelőáramkörnek köszönhetően a készülék 2 óra működés után automatikusan kikapcsol, a biztonságos hálózati adapternek köszönhetően alacsony feszültségről (24V) üzemeltethető, alacsony fogyasztás: < 100W. 

Relaxáló mágnesterápia: Dr. Body mágnesterápiás termékekkel történik. A mágnesterápia segít a mozgásszervi panaszok kezelésében, közérzet javításában és erősíti az immunrendszert. Segít abban, hogy a sejtek működése visszaálljon a természetes, élettani optimumra. Földünk mágneses energiája az utolsó 500 év alatt 50%-al csökkent. Ez a hiány -sejtszinten- romló egészségi állapotot okozhat.  A Dr. Body pulzáló mágnesterápiás készülékek változó intenzitású, a természeteshez leginkább közel álló mágneses teret hoznak létre a felhasználó teste körül és pótolja a kieső mágnesenergiát. A 20 perces kezelések alatt, aprecízen elosztott energiamennyiségnek köszönhetően a kapillárisok kitágulnak, ezáltal a keringés javul, az anyagcsere optimalizálódik. A testben lévő sejtek vér-, oxigén- és energiaellátása fokozódik. A szervezet minden egyes apró sejtje bőségesebb energiához jut.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás minden esetben szükséges! A kupon más szolgáltatással nem vonható össze és készpénzre nem váltható!

Pontos cím: 1181 Budapest, Üllői út 511. I.emelet 5 (2-es kapukód) Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 8-18 óráig

Telefon: +36 1 290 5111, E-mail: info@sonopestlorinc.com

Fontos tudnivaló: Mivel nincs mágneses hatása a thermoakupresszurás fizioterápiás masszázságynak, ezért  implantátummal, szívritmus szabályzóval is használható! A Bandy és Flexi eszközök a helyszínen megrendelhető, megvásárolható. Egészsgépénztári számlára elszámolható! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sonoterápia Centrum Pestszentlőrinc
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1181 Budapest, Üllői út 511.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére