Mai­Kupon

Kombinált fogászati kezelés a Fehér Mosoly Rendelőkben! Fogkő eltávolítás + Fehérítő hatású Air Flow kezelés (homokfúvás) + polírozás és szájhigiéniai tanácsadás állapotfelméréssel egybekötve, most 10 000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Komplex fogászati csomag a Fehér Mosoly rendelőben. A csomag tartalma: fogkő eltávolítás az alsó és felső állcsontról, fehérítő hatású Air Flow kezelés (homokfúvás),  polírozás, állapotfelmérés és dentálhigiéniai szaktanácsadás. 


Az úgynevezett Air Flow tisztítás előnye hogy gyengéden, de mégis hatásosan tisztítja meg a fogakat a szennyeződéstől, és akár látványosan fehérebbé válhatnak tőle fogaink.Miért fontos a fogkő eltávolítás? A fogkő olyan megkövesedett baktériumokat tartalmazó lerakódás a fogakon, mely az ínyrészeket folyamatos gyulladásban tartja. A fogkő természetesen egyénenként eltérő mértékű lehet, de minden esetben javasolt az eltávolítása és a megfelelő szájhigiéniás szokások alkalmazása. Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullnak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.

 

A fogkő-eltávolítást ma a legtöbb rendelőben ultrahangos eszközökkel végzik, mely jó hatásfokkal képes a fogkő nagy részét lepattogtatni a fogak felszínéről. A Fehér Mosoly rendelőben lehetőség van egy úgynevezett magas nyomású polírozó berendezések alkalmazására is. Ezek használatára azért van szükség, mert az ultrahangos készülék sajnos sok területet nem ér el, illetve a hátrahagyott felszín nem mindig elegendően sima ahhoz, hogy könnyen tisztítható legyen. 

 

Air-Flow kezelés: Rendkívül hatékony tisztítást jelent, amely során a fogakról eltüntetik (pl. a kávé, cigaretta és tea okozta) elszíneződéseket. A kezelés során víz és nagyon finom szemcséjű homok keverékével mossák le ezeket az elszíneződéseket. Az a por, melyet alkalmaznak, visszaadja a fogak természetes fényét, fehérségét. A kezelés nem fájdalmas, viszont eredménye azonnal szembetűnő. Gyakran ezzel a kezeléssel is újra ragyogó fehérré válnak a fogak, akár fogfehérítés nélkül is. A kezelés hatására a fogunkat sokkal simábbak, tisztábbak válnak, sőt jelentős szennyeződés eltávolítása után látványosan fehérebbnek is  tűnnek.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes telefonos egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/70-603-2904.


E-mail: lilianfeher@gmail.com


Fehér mosoly rendelők pontos címei: XI. kerület Bartók Béla út 7. (Gellért szállodánál) vagy  II. kerület Csalogány utca 55. fszt. 2/b

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fehér Lilian dentálhigiénikus
Cég
Fehér Lilian dentálhigiéniku
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Bartók Béla út. 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére