Mai­Kupon

Kategóriák

Kombinált szűrőcsomag! Hasi -és kismedencei, valamint pajzsmirigy ultrahang mellkasröntgennel egybekötve a Budai Radiológiai Centrumban 15.600 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ingadozik a testsúlya? Magas a koleszterinszintje?  Hasi panaszai vannak? Kombinált szűrőcsomagunkhoz most 40% kedvezménnyel juthat hozzá! Szűrőcsomagunk segítségével megtudhatja, hogy mi állhat a hasi panaszok és testsúly ingadozása mögött. Az okok ismeretében célzott szakorvosi segítség nyújtható és a probléma oka kezelhető. Az ultrahang megbízható és gyors diagnosztikai módszer.  A pajzsmirigy ultrahang vizsgálata során mérhető a pajzsmirigy lebenyek nagysága, és felderíthetők a mirigyállomány esetleges göbei, gyulladásos kórképei.A Budai Radiológia Centrum azért jött létre, hogy akkor is oda tudjon figyelni az egészségére, ha nincs ideje órákat várakozni egy-egy vizsgálatra, de ragaszkodik a professzionális ellátáshoz. A kiváló képminőség, az egyszerű kezelhetőség és fejlett informatikai megoldások együttesen járulnak hozzá, hogy az ultrahangvizsgálatokat a radiológus  szakorvos gyorsan, pontosan és hatékonyan végezhesse el. Használja ki, hogy a legkorszerűbb vizsgálati módszereket vehesse igénybe az egészsége megőrzése érdekében, és járjon utána panaszainak várakozás és fájdalom, kellemetlenség nélkül!

A kupon tartalma:

 • Hasi- kismedencei ultrahang vizsgálat.
 • Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat.
 • Mellkasröntgen.

A pajzsmirigy ultrahangról:

 • A pajzsmirigy működésében akár túlműködés vagy alulműködés is előfordulhat, mely mindkét nemnél előforduló probléma lehet. 
 • Attól függően, hogy alul-vagy túlműködésről beszélünk, a pajzsmirigy működésének rendellenességei különböző tüneteket produkálnak, testsúly-ingadozás, hajhullás, meddőség.
 • Az ultrahangos pajzsmirigyvizsgálat rávilágíthat a szervi eltérésre. A pajzsmirigy ultrahang vizsgálat előkészületet nem igénylő, sugárterhelés és fájdalommentes vizsgálat.

Hasi- és kismedencei ultrahang:

 • A hasüregi és kismedencei szerveket vizsgálatára az ultrahang vizsgálat olyan modern képalkotó eljárás, melynek során, a nem üreges szerveket vizsgálják, vagyis a májat, epehólyagot, hasnyálmirigyet, lépet és veséket, a kismedencében pedig a húgyhólyagot, a méhet, a petefészkeket és férfiaknál a prosztatát. 
 • A hasüregben futó nagyobb erekről, valamint a hasi főverőér mellett található nyirokcsomókról is vélemény alkotható.
 • Felderíthető a hasi fájdalmak oka, de az epe- és vesekövek, húgyúti kövek, a különböző szervek megnagyobbodása is kimutatható vele.
 • Daganatos betegségek májáttétei, hasüregi folyadék- vagy gennygyülemek, vérzések mutathatók ki a segítségével.
 • A hasi áttekintő vizsgálatot 4-5 órás éhgyomorra kell végezni (az étkezés puffadást okozhat, ami nehezíti egyes területek áttekintését). Természetesen a reggeli gyógyszereket be szabad venni.  Kismedence vizsgálatához célszerű 2-3 pohár szénsavmentes ásványvíz fogyasztása a telt hólyag érdekében, a vizsgálat előtt 1-2 órával.

Mellkasröntgen:

 • Végeztesse el az éves tüdőszűrést várakozás nélkül a legfontosabb szűrésekkel egyszerre. A TBC és a tüdőrák kezdeti stádiumában tünetmentes, ezért különösen fontos, hogy akkor is rendszeresen részt vegyünk a szűrővizsgálatokon, ha semmiféle panaszunk nincs.
 • A tüdőrák előfordulási aránya évről évre növekedő tendenciát mutat az egyre fiatalabb korosztályban és nőknél is.

Kinek ajánlott a szűrőcsomag elvégzése?

 • Általános egészségi állapot ellenőrzésére.
 • Kóros hízás, fogyás hátterének kiderítése céljából.
 • A medencében található szerveket (vesék, lép, epe, hasüreg, petefészkek, hasnyálmirigy, máj, prosztata) érintő betegségek gyanúja, vagy betegséget követő kontrollvizsgálat eseteire. 
 • Különböző alhasi panaszok esetén.
 • Pajzsmirigy megbetegedésre utaló tünetek megléte esetén: Nyaki, nyelési diszkomfort érzés, pajzsmirigy eltérő működésére utaló laboreredmények esetében, fájdalmas nyálmirigyek, ismert pajzsmirigy betegség vagy daganat kontrollja céljából.  Jelentősebb hízás vagy fogyás, fázékonyság, aluszékonyság, vagy éppen „túlpörgés”, felgyorsult beszéd és gondolkodás, hasmenés, zaklatottság, izzadás. Tartósan emelkedett pulzusszám.
 • Megnagyobbodott, fájdalmas nyaki szakasz, meddőség, sorozatos vetélés, hajhullás, túlsúly, hormonális zavarok, fokozott szőrösödés okának kivizsgálása céljából. Férfiak azt vehetik észre, hogy az eddigi megfelelő ingnyak méret már nem kényelmes, tehát nyak-körfogata nőtt.
 • Magas koleszterinszint - a pajzsmirigy működési rendellenessége okozhat koleszterinszint emelkedést.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06 (1) 700/4490.

E-mail cím: info@budairc.hu

Rendelési időpontok: hétfő 15:00 – 20:00, kedd 8:00-12:00, szerda 14:00-20:00 és csütörtök 8:00-12:00

Pontos cím: 1123 Budapest, Győri út 20. fsz. 1.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Radiológiai Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1123 Budapest, Győri út, 20
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére