Mai­Kupon

Kategóriák

Komplett állapotfelmérés: tüdő, gyomor, emésztőrendszer, vese, húgyhólyag, lép, máj, epehólyag, bőr, kötőszövet, nyirokrendszer, szív, keringés és idegrendszer vizsgálat, most 9.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerje meg Ön azt a legújabb fejlesztésű, csúcstechnológiás állapotfelmérő gépet, mely nem csak megmutatja 12 szervének jelenlegi állapotát, de analizálja a mirigyek és sejtek állapotát, felismeri a sejtek életképességét 3-5 évre előre vetítve. Segítségével állapot javító visszakezelés is történik, melynek célja az, hogy az energia spektrum helyreállítása és javítsa a hibás funkciókat, így a kezdetleges korai szakaszban a betegség ne alakuljon ki, illetve mielőbb javuljon a már meglévő állapot. Csúcstechnológiás 3D NLS állapotfelmérés teljes testre, diagnosztika és visszakezelés az Angel Egészség Centrumban. Az NLS az Európai Unió minőségi követelményeinek és szabványainak megfelelően állították elő, és európai uniós (CE) tanúsítványa van.

Bővebben a 3D-s NLS készülékről:

 • 12 nagy szerv vizsgálata: Tüdő-lép-szív-vese-szívburok-máj-vastagbél-gyomor-vékonybél-húgyhólyag-hármas melegítő-epehólyag. Mirigyek-sejtek teljes analizálása. 4352 féle betegség kimutatása. A szervezet sejtjeinek életképességét 3-5 évre előre felismeri. Állapot javító visszakezelés: az energia spektrum helyreállítása és javító funkció, hogy a kezdetleges korai szakaszban a betegség ne alakuljon ki,illetve mielőbb javítsa a már meglévő állapotot.

 • A rendszer képes a lehetséges betegségek kockázatának előrejelzésére (prognózisa) 1-5 éves időtávlatban. Észleli, ha az egyes betegségek a kockázati szakaszba jutottak. Értékeli a mikroflóra biolófiai aktivitását, kimutatja a lehetséges kórfolyamatok, betegségek, kórokozók ( vírusok, baktériumok stb ) energetikai jelenlétét. Non-invazív elemzés révén képet ad a vér instabil biokémiai állapotáról. Elemzi az egyes betegségekre való genetikai hajlamot. Észleli és kimutatja az allergéneket. A különféle toxinok- táplálkozási, gyógyszerekből származó, légúti, kémiai vagy egyéb eredetű szennyezőanyagok – spektrumjait ugyancsak tartalmazza. Azonosítja a szervezetet érő energetikai – információs terhelést (elektro-szmog, számítógép, mobiltelefon, sugárzás, stb.) Elemzi a szövetek sav – bázis egyensúlyát. 

Hogyan lehetséges ez? 

 • Minden egyes betegségfolyamat, kórokozó eltérést idéz elő az egyensúlyban, a homeosztázisban, és mindegyiknek meg van a saját, egyéni energetikai spektruma. A program segítségével a vizsgált személy elektromágneses mezőjének kiválasztásait tudjuk leolvasni és rögzíteni. A vizsgálat menetének megfelelően a program összeveti az adott szerv egészséges elektromágneses rezgéseit a mért frekvenciákkal. Ez a mérés a vizsgált személynél semmilyen kárt nem okoz, és nincs mellékhatása. A program az adatokat feldolgozza, és az eredményeket megmutatja a képernyőn.
 • Ez a technológia lehetőséget ad arra, hogy a vizsgált személy állapotáról teljes körű információkat, átfogó képet nyerjünk, figyelembe véve életkorát és egyéb tényezőket is. A módszer további nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni.

Részletek a vizsgálatról:

 • a vizsgálat kb. 1 órát vesz igénybe/problémától függően/,
 • fájdalommentes,
 • nem szükséges előkészítés, bármikor elvégezhető,
 • azonnal értékelhető eredményt ad,
 • a legmodernebb műszeres technológia,
 • több éves klinikai tapasztalatot alkalmaz,
 • a sejt közötti állományt vizsgálja és elemzi,
 • a test aktuális működését mutatja,
 • a szervezetben kialakuló kockázati tényezőket, betegséget, betegségeket kutatja,
 • a méréssel közelebb kerülünk a betegségek és a tünetek okaihoz,
 • a diagnosztikai pontossága közel 92%-os,

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon Tábi Tündénél az alábbi telefonszámon: 

+36 20 422 7737. 

Lemondás legkésőbb 24 órával korábban lehetséges. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal! Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

Pontos cím: Budapest, VIII.kerület, Csepreghy utca 1-3. 14-es kapucsengő 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel Szépség & Egészség Centrum
Cég
Angel @& Believe Ltd
Weboldal
Telefon
(06-30) 240-1848
Szolgáltatás helye
Budapest, Csepreghy utca 1-3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére