Mai­Kupon

Kategóriák

Komplett belgyógyászati vizsgálat szívultrahanggal, EKG vizsgálattal, vércukor, koleszterin, testösszetétel, testzsír-százalék méréssel 13.990 Ft-ért a Budai Magánorvosi Centrumban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Átfogó, szívultrahanggal egybekötött belgyógyászati kivizsgálás a Budai Magánorvosi Centrumban! Tudjon meg mindent szervezete általános állapotáról. A kupon tartalma: Szívultrahang vizsgálat, nyugalmi EKG, vércukor és koleszterin vizsgálat, testösszetétel és testzsír-százalék mérés, orvosi konzultáció hazavihető lelettel. Modern, elegáns, jól felszerelt rendelőkben várják Önt, hogy előre egyeztetett időpontban, sorban állás nélkül teljes körű belgyógyászati fizikális vizsgálat segítségével, információt kapjon egészségi állapotáról, terhelhetőségéről és az esetleges rizikófaktorok felkutatásával személyre szabott tanácsokkal lássák el Önt! Egy helyen egy időben lezajló, szervezett, KOMPLETT szakorvosi szűrővizsgálatok segítségével előzze meg a betegségeket! A vizsgálatok során akár korai szakaszban is fel lehet ismerni a különböző betegségeket, így azok még kiválóan kezelhetőek, vagy akár visszafordíthatóak is.

 

A széleskörű vizsgálatot általános belgyógyászati szakvizsgálattal kezdik. Ezt követően a szívultrahangot végzik el a szívizmok ellenőrzése végett. Az ultrahanggal kiszűrhetők többek között ezek a problémák is.  A szakorvos a szívultrahang segítségével mozgóképet nyer a szívről, szívüregről, az azokat határoló falak valamint a billentyűk és a szívburkot állapotáról. A vizsgálat alkalmas például az infarktus utáni falmozgási zavarok, hegesedés, billentyűbetegségek, a szívüregek közti kóros irányú véráramlás, a szív üregeiben kialakult vérrög, a szívburokban meggyűlő folyadékkimutatására is.

 

Az EKG vizsgálattal szívritmuszavar és a szívizomzat károsodása mutatható ki. Segítségével a szív elektromos tevékenységét tudják feltérképezni, így számos szívbetegség felismerését teszi lehetővé! Vizsgálható vele a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is.


A szív állapotára irányuló vizsgálatok mellett elengedhetetlenek azok a tesztek is, melyekkel a rizikófaktorokat ellenőrzik, hogy a későbbiekben tudd, mire kell odafigyelned például a táplálkozás során. A rizikófaktorokat a vércukor és koleszterin vizsgálattal, testösszetétel és testzsír-százalék méréssel állapítják meg. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes egyeztetés szükséges! Bejárat a Bánát utca felől. 

 


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az alábbi számokon: 06-1-794-3980 vagy 06-20-356-4353 illetve elektronikusan. E-mail: info@budaioltokozpont.hu 


Bejelentkezés hétfőtől péntekig 12.00-14.00 között.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére