Mai­Kupon

Komplett kényeztetés a lábaidnak! Esztétikai pedikűr + radírozás + frissítő csokoládés lábmasszázs most a belvárosban 2649 Ft-ért a Szépítők Házában!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egész napos talpalás és igénybevétel után egy kis kényeztetés a lábainknak is jár! Összetett szépítőcsomag, hogy a lábak ismét üdék és szépek legyenek!

A kuponnal jogosult vagy egy esztétikai pedikűrre, lábradírozásra és frissítő csokoládés talpmasszírozásra. A csokoládé ereje selymesen puhává és bársonyossá varázsolja a lábakat!

A csokoládés talpmasszázs frissíti és élénkíti a láb vérkeringését!

 

 

 A lábaknak is elengedhetetlen az ápolás, mely az esztétikai pedikűr alkalmával felfrissül, ápolt, puha lesz. A kuponnal most jogosult vagy egy esztétikai, szépítő pedikűrre, mely nem tévesztendő össze a gyógypedikűrrel.

És, hogy a kényeztetés teljes legyen ezt követi a csokoládés talpmasszázs. A polifenolokban,ásványi anyagokban gazdag csokoládé segít megfiatalítani,feltölteni élettel a bőrt, illatától boldogabbnak érezzük magunkat. A csokoládé masszázs hatásai: antioxidáns hatóanyagai segítségével segíti a sejtek regenerálódását, hidratálja és feszeszesíti a bőrt, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, bársonyossá és simává teszi a bőrt.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont beválthatod a Szépítők Házában!
Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-977-6411, keresd Évit!
Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kecskés Éva
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére