Mai­Kupon

Kategóriák

Komplett ultrahang vizsgálat az Ilka Egészségházban! Hasi és kismedencei, pajzsmirigy, nyaki lágyrész és nyaki erek ultrahangos vizsgálata, most 13.600 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A komplett ultrahang vizsgálat segítségével Ön, most négy területről kaphat szervezetével kapcsolatban információt. A hasi és kismedencei, pajzsmirigy nyaki lágyrészek és nyaki erek vizsgálata során már időben felismerhetőek olyan kezdődő betegségek, melyek idővel komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. A profi orvosok munkáját szakképzett asszisztensek és dietetikusok segítik, barátságos és harmonikus környezetben. Amennyiben szükséges akkor a pácienseket ellátják további információkkal az Egészségházban. Mire alkalmas a nyaki lágyrészek ultrahang vizsgálata? A vizsgálat célja a pajzsmirigy lebenyek nagyságának mérése, a mirigyállomány esetleges göbeinek felderítése. Pajzsmirigy túlműködés, vagy alulműködés gyanúja esetén a szakorvos további vizsgálatokat javasolhat a páciens részére. A mellékpajzsmirigy megnagyobbodásával járó folyamatok is felismerhetők. A nagy nyálmirigyek közül az áll alatti- és a fültőmirigy vizsgálata történik, nyálkövesség, gyulladás, jó- illetve rosszindulatú daganatok ismerhetők fel. Minden esetben valamennyi nyaki nyirokcsomó-terület részletes áttekintése történik, az esetleges kóros nyirokmirigy felkutatására.

 

Hasi- és kismedencei ultrahang: A has és a kismedence ultrahangos vizsgálata a következő szervek vizsgálatára alkalmas: máj, epeutak, epehólyag, hasnyálmirigy, lép, vesék, mellékvesék, húgyhólyag, méh és petefészek, férfiaknál prosztata. A vizsgálat során a szervek gyulladása, kövessége, megnagyobbodása, daganatos betegségek májáttétei, vérzése mutatható ki. A vizsgálat különösen javasolt hasi fájdalmak, puffadás, étvágytalanság esetén, emellett panaszmentes betegek szűrővizsgálatára is ajánlható. Fontos, hogy a vizsgálatra éhgyomorral és teli húgyhólyaggal érkezzen, ezért a vizsgálat előtt sok folyadék fogyasztása javasolt.

 

Nyaki erek ultrahang vizsgálat: Nyaki erek ultrahangos vizsgálata (Carotis ultrahang vizsgálat):Segítségével az agyat ellátó főbb ereket vizsgálják, a követhető nyaki szakaszon. A vizsgálat során információ kapható az erek állapotáról, érfal meszesedésekről, felrakódásokról (plaque), esetleges szűkületekről, valamint a keringési viszonyokról. A nyaki erek ultrahangos vizsgálata az utóbbi időben szűrővizsgálattá vált a magas vérnyomással, szív- és keringési problémákkal orvoshoz forduló betegek számára, illetve azoknak akik e betegségek rizikócsoportjába tartoznak. Szívkatéterezés, illetve szív műtétek előtt is rendszeresen végzik. Kifejezetten ajánlott gyakori szédülés esetén, átmeneti agyi keringési zavar során, agyi történés utáni állapot vizsgálatra, nem szemészeti jellegű látás zavarok esetén, egyéb okokkal nem magyarázható eszmelétvesztéses nem fülészeti megbetegedéssel magyarázható hallás csökkenésnél valamint minden olyan esetben, ha korábban már diagnosztizáltak keringési zavart a nyaki erekben, és kontrollra van szükség.

 

Pajzsmirigy ultrahang: Az ultrahang során a pajzsmirigy állományát és a nyak képleteit (ereket, nyirokcsomókat) vizsgálják. Rendszerint a pajzsmirigy göbös elváltozásait és cisztákat (folyadékkal telt tömlő) keresnek vele. Daganatos betegségek nyaki nyirokcsomóáttétei is kimutathatók a segítségével. A vizsgálat különösen javasolt, ha csomót tapint a nyakában, a nyak körfogatának növekedése esetén, nyelési panaszok illetve indokolatlan hízás vagy fogyás esetén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 1 273-0704 vagy +36 20 973 1250

Az Ilka Egészségház pontos címe: 1143 Budapest, Ilka u 36. 1/3.

 

Rendelési idő: kedden és csütörtökön 14:30-16:30

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ilka Egészségház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Ilka utca 36. 1/3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére