Mai­Kupon

Komplett zselés műköröm építés francia véggel, (körömágy hosszabbítással) + gyűrűs ujjra díszítés: 5 500 Ft helyett csak 2 500 Ft-ért Újpesten. AJÁNDÉKBA IS!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A helyesen gondozott, szép köröm az ápoltság jelképe, sőt a XXI. században a nőiesség egyik alapvető ismertetőjegye. A kezed, akár egy névjegy, sok mindent elárul rólad. Az egyéniségedet azzal is kifejezheted, hogy a körmeidet milyen díszítéssel látod el. A lényeg, hogy figyelj magadra ebben az „apró” dologban is. Elegáns kezek, ápolt igényes körmök...A kupon tartalma: zselés műköröm ivális vagy kocka véggel. Igény szerint körörmágy hosszabbítás. Francia véggel. 

A hosszabb körmök az esztétikai értéken felül segítenek abban is, hogy kecsesebb legyen a kezed, hiszen a köröm szemmel láthatóan meghosszabbítja az ujjaidat. Tehát a szép díszítés mellett még nőiesebb is lehet a megjelenésed ezzel az apró kis trükkel!

Légy merész és próbáld ki! Garantáltan sikert fog aratni az újdonság a pasiknál!

Keleten a hosszú köröm a jólét és a gazdagság jelképe volt, de szerencsére manapság nem kell dúsgazdagnak lenned, hogy megengedhess magadnak egy gyönyörűen elkészített műkörmöt.

Mennyire ápolt? Milyen hosszú a körmöd? Egyszínű lakkal, vagy cikornyás mintákkal díszített?

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 06-20-774-7628

H-P: 9-20

Sz: 10-16

Okt 1 től: V: 10-15

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szoli Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Erzsébet utca 27
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére