Mai­Kupon

Kategóriák

Komplex állapotfelmérés: Vércsepp analízis és teljes körű állapotfelmérés Bioquant lézerterápiás kezeléssel az érdi Életerő Központban, most 5.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tegyen Ön is szíve és szervezete egészségéért! Napjaink népbetegsége a szív-és érrendszeri problémák megelőzhetőek. A forradalmian új vér-vitalitásmérő módszernek köszönhetően egy egyszerű vércsepp vizsgálat segítségével megtudhat mindent a szervezetével kapcsolatban az érdi Életerő Központban! Legnagyobb előnye, hogy időben értesülhet olyan problémákról is, mely a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik a későbbi problémákat. Éppen ennek köszönhetően a prevencióban, megelőzésekben is nagy szerepe van a vércsepp analízisnek. 


Az állapotfelmérés segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A még pontosabb és megbízhatóbb "vérkép" érdekében kétféle ultramodern módszerrel vizsgálják meg az ujjbegyből vett vércseppet. Sötétlátóteres és digitális vérelemzési módszerek segítségével vizsgálják meg a vércseppet. Önnek elegendő összesen két csepp vért adnia ahhoz, hogy az adatok kidolgozásra és értékelésre kerülhessenek. A komplex vér-vitalitásmérés mellett, most jogosult egy Bioquant® lézerterápia kezelésre.

 

Miért hasznos az vércsepp-vitalitás vizsgálat? Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Olyan dolgokra kaphat pontos választ, mint pl. hogy milyen állapotban van az immunrendszere, mekkora a szabadgyökök okozta károsodás mértéke a szervezetben, milyen a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, vannak-e a szervezetnek sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavarai. (Egy monitoron mindent láthat 1.800-szoros nagyításban ami a vérében zajlik!) A vér mint, mikrorendszer minden információt tartalmaz az egész szervezetről. 

 

Mi a Magnetspace Testelemző program lényege? Ez egy olyan egészségmegőrző program, amivel a pillanatnyi egészségi állapot mérhető fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről. A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során.


A készülék segítségével a következő területekről kaphat információt: Nyomelemek, ásványi anyagok esetleges toxinok, mérgek a szervezetben. Vércukor, reumás csontbetegségek elemzése, csontsűrűség és csontbetegségek jellemzőinek elemzése. Agyi idegek állapota, tüdőfunkció, gyomor és bél működése, keringés és az agyi erek állapota, epehólyag, hasnyálmirigy, vese és máj működése. Prosztata állapota és nőgyógyászati elemzés. Kiválasztás rendszer működés és immunrendszer állapota. Bőr és mell analízis. Nehézfémek, aminosavak és allergének jelenléte a szervezetben, általános fizikai állapot és testelemzés (zsír-, izomtömeg stb.).

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámokon: 06-20/9505-542 vagy 06-30/261-2099. 
 
Szolgáltatás helyszíne: Érd. Bajcsy Zsilinszky utca 116. - Életerő Központ
 
 
Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól akkor kérjük, hogy azt jelezze a szolgáltató felé legalább 24 órával korábban. 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életerő Központ-Érd
Cég
Életerő Központ - Érd
Telefon
Szolgáltatás helye
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky utca 116
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére