Mai­Kupon

Komplex fogászati csomag a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben: LED lámpás fogfehérítés, fogkő eltávolítás az alsó-felső fogíven, fehérítő hatású polírozás, állapotfelmérés, szájhigiéniás tanácsadás, most 12 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Komplex fogászati csomag a ragyogóan fehér fogak és egészséges fogak érdekében! Mind a magán-, mind pedig az üzleti életben sokat számít az első benyomás. A hófehér fogak megnyerő, magabiztos megjelenést biztosítanak mindenki számára. Az otthoni fogfehérítés hatása gyorsan múlik, a tartós eredmény elérésére érdekében mindenképpen célszerű fogászati rendelőben elvégzett fogfehérítést igénybe venni. 


A Hollán Dentál a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, igényesen kialakított fogászati központ a város szívében. A fogászati rendelőben kellemes a légkör és garantált a magasan szakképzett fogorvosok jelenléte. Az ide betérő pácienseknek a ma elérhető lehető legmagasabb színvonalat nyújtják, kellemes, elegáns környezetben. 
Mit tartalmaz  komplex fogászati csomag? 

 

 • LED lámpás fogfehérítés.
 • Fogkő eltávolítás az alsó-felső fogíven.
 • Fehérítő hatású polírozás.
 • Állapotfelmérés.
 • Szájhigiéniás tanácsadás.

 

Fogkő eltávolítás: A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni. Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.


Fogfehérítés lépései:

 • Ínyvédő gél felhelyezése.
 • Fogfehérítő gél felhelyezése.
 • Majd megkezdődik a fogfehérítés a LED lámpa segítségével.

 

Fogfehérítés után teendők: A megfelelő árnyalat elérésének érdekében a fogfehérítési folyamat ismétlésre kerülhet. A fogfehérítés után 48 órán keresztül, ill. a tartós eredmény érdekében 2 napig célszerű kerülni a következő ételek/italok fogyasztását: színezéket tartalmazó ételek/italok: kávé, tea, vörösbor, gyümölcsök és zöldségek (eper, áfonya, cékla, bab, káposzta, stb.), csokoládé, édességek, rágó gumi, likőrök, szószok (piros paprikát és olajat tartalmazó készítmények), dresszingek, savas ételek/italok: cola, citrusok, paradicsom, paradicsomos készítmények színezéket tartalmazó cikkek: színezett fogkrém, szájvíz, chlorhexadine, dohány (cigaretta, pipa, stb) A kezelés után kímélő diéta javasolt: tészta vagy rizs vajjal, csirkemell, főtt sonka, krumpli, alma, körte. Az eredmény akár 1 évig is tarthat attól függően, hogy a páciensnek milyen étkezési és szájhigiéniai szokásai vannak. 


A fogfehérítés nem alkalmazható ha a páciens:

 • terhes vagy szoptat,
 • cukorbeteg,
 • szív és érrendszeri betegsége van,
 • parodontózisban szenved (gyulladt fogágy, korai stádiumban lévő gyulladás esetén a rendelőben történő kezelés után a fogfehérítés elvégezhető)


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatás igénybevétele előtt. Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114.


A Hollán Dentál Fogászat pontos címe: 1136 Budapest. Hollán Ernő utca 51. fsz. 2.

 

Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 9.00 - 18.00 óra között

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51. Fsz. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére