Mai­Kupon

Kategóriák

Komplex fogszabályzó csomag 40% kedvezménnyel az Ibland Rendelőben az Astoria közelében! Foglald le most kuponodat 20 000 Ft-ért és a fennmaradó 100 000 Ft a helyszínen fizetendő!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:200 000 FtElőlegben fizetendő:20 000 FtTeljes ár:120 000 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A komplex áttetsző fogszabályzó ajánlatunk most kimondottan diákoknak szól! Tehát mindenki aki rendelkezik diákigazolvánnyal igénybe tudja venni a szolgáltatást! Fiatalabb korban sokkal hatékonyabban lehet szabályozni a fogakat, mint felnőtteknél emiatt ajánlatunk, most kifejezetten a fiatalabb generációt célozza meg! Ne feledd, hogy a szabályos fogsor esztétikusabb és egészségesebb külsőt kölcsönöz mindenkinek! 


A fogszabályzó csomag tartalma: Konzultáció és állapotfelmérés, alsó-felső állkapcson történő ultrahangos fogkő-eltávolítás, áttetsző fehér fogszabályzó készülék 1 fogívre, szájhigiénés tanácsadás, induló fogszabályozáshoz szükséges csomag. A fogszabályzó viseléséhez szükséges induló csomag tartalma: speciálisan kiképzett fogkefe, fogköztisztító kis kefe, fogkrém, szájöblítő, speciális wax (mely azt a célt szolgálja, hogy a fogszabályzó készülék, ne sértse fel a fogínyt.)A fogszabályzó csomag tartalma: 


  • Konzultáció és állapotfelmérés.
  • Alsó-felső állkapcson történő ultrahangos fogkő-eltávolítás.
  • Áttetsző fehér fogszabályzó készülék 1 fogívre.
  • Szájhigiénés tanácsadás.
  • Induló fogszabályozáshoz szükséges csomag. A fogszabályzó viseléséhez szükséges induló csomag tartalma: speciálisan kiképzett fogkefe, fogköztisztító kis kefe, fogkrém, szájöblítő, speciális wax (mely azt a célt szolgálja, hogy a fogszabályzó készülék, ne sértse fel a fogínyt.)


Miért válaszd az Ibland Rendelőt? 

 

  • Mert itt magas szintű minőség biztosításával és szakmai képzettséggel várják a pácienseket. A rendelő modern anyagokkal, fejlett fogtechnikai háttérrel rendelkezik. 
  • A kupon felmutatója részére a második fogív kezelése esetén további 25% kedvezményt biztosít a rendelő a fogszabályzó eredeti árából! 
  • Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a rendelő az Astoria közelében található.
  • Nemcsak a rendelő, hanem a várakozó helyiség is minden kényelmi szempontot kielégít. A kellemes színek és harmóniát tükröző helyiségek teszik kellemesebbé a fogorvosi rendelőben történő esetleges várakozás időt. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló egy kupont használhat fel saját részre egyet pedig ajándékba vásárolhat más részére. 

 

A fogászati rendelő pontos címe: 1088. Budapest. Puskin utca 24.

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-971-7779. Kérjük, hogy bejelentkezésnél és időpont egyeztetésnél vedd figyelembe, hogy október 18 és november 11 között a szolgáltatást szabadság miatt nem tudod igénybe venni! A kupon beváltható 2013. november 29-ig! 


A kupon bemutatója az otthoni Nite White/Day White 7-10 napos fogfehérítő rendszert 25% kedvezménnyel tudja megvásárolni a fogászati rendelőben. A fogfehérítő rendszert 18 éven felüliek használhatják!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ibland Svéd-Magyar Egészségügyi Szolgáltató Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Puskin utca 24
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére