Mai­Kupon

Komplex fogszabályzó csomag féláron az IBLand Rendelőben a belvárosban! Most fizetendő 19 998 Ft, a fennmaradó 79 992 Ft a helyszínen fizetendő!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:200 000 FtElőlegben fizetendő:19 998 FtTeljes ár:99 990 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Foglald le most kuponodat 19 998 Ft-ért és a fennmaradó 79 992 Ft-ot pedig fizesd ki később a szolgáltatás helyszínén. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ajánlott! Ne feledje, hogy szabályos fogsor esztétikusabb és egészségesebb külsőt is kölcsönöz!


A fogszabályzó csomag tartalma: Konzultáció és állapotfelmérés, alsó-felső állkapcson történő ultrahangos fogkő-eltávolítás, áttetsző fehér fogszabályzó készülék 1 fogívre, szájhigiénés tanácsadás, induló fogszabályozáshoz szükséges csomag. A fogszabályzó viseléséhez szükséges induló csomag tartalma: speciálisan kiképzett fogkefe, fogköztisztító kis kefe, fogkrém, szájöblítő, speciális wax (mely azt a célt szolgálja, hogy a fogszabályzó készülék, ne sértse fel a fogínyt.)
Miért válassza az IBLand Rendelőt? Mert itt magas szintű minőség biztosításával és szakmai képzettséggel várják a pácienseket. A rendelő modern anyagokkal, fejlett fogtechnikai háttérrel rendelkezik. A kupon felmutatója részére a második fogív kezelése esetén további 25% kedvezményt biztosít a rendelő a fogszabályzó eredeti árából! Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a rendelő az Astoria közelében található. Nemcsak a rendelő, hanem a várakozó helyiség is minden kényelmi szempontot kielégít. A kellemes színek és harmóniát tükröző helyiségek teszik kellemesebbé a fogorvosi rendelőben történő esetleges várakozás időt. 

Miért fontos a fogkő eltávolítás? Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullnak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró. A fogorvosok ún. ultrahangos depurátort használnak. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló egy kupont használhat fel saját részre egyet pedig ajándékba vásárolhat más részére. 

 

A fogászati rendelő pontos címe: 1088. Budapest. Puskin utca 24. 

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-971-7779.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ibland Svéd-Magyar Egészségügyi Szolgáltató Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Puskin utca 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére