Mai­Kupon

Komplex hatékony, gyors, látványos alakformálás:
2 alkalom: 3D Vibrációs tréning +1 alkalom: Flabelos kombinált kezelés a túlsúly és a kilók ellen!
2 + 1 kezelés 7 200 Ft helyett most, csak itt: 1 650 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kupon tartalmaz: 2 alkalom 3D vibrációs tréninget, + 1 alkalmas Flabelost.

3D -s tréning és Flabelos együtt!!!

3D-s vibrációs és vertikális rezgésű teljes testtréning. 8 program van: a grafikus animációs programokat látod LCC kijelzőn. Könnyű, személyre szóló gyakorlatok. Méregtelenít, izmot épít, zsíréget, stimulálja a vérkeringést, szálkásít, és fiatalítja, feszesíti a bőrt.  Az edzés edző nélkül történik, itt az edződ maga a gép:) Te irányítod, a "trénered" pedig komplexen segíti alakod elképzelésed szerinti változását.   

Előnye: személyre és testtájékra szabható. 

Látványos, gyors eredmény könnyedén!

FLABÉLOS Vibrációs Tréning:
napi 10 perc a FLABéLOS-sal felér egy 45-50 perces edzőtermi izommunkával és elegendő az összes izom átmozgatására. A készülék legnagyobb előnye, hogy nem követel túlságosan nagy akaraterőt, mert a vele való edzés inkább kényelmes, mint megerőltető. A FLABéLOS testvibrációs készülék rendkívül sokoldalú, a rehabilitációtól a fogyásig nagyon sok mindenre használható.


3 D-s tréning:

A szolgáltatás 2 gépen vehető igénybe. Jöhettek párban is! Hozd el a barátnődet is, így gyorsabban telik az idő. 

Ha hamar szeretnél jó formába lendülni, megtaláltad a saját tréningedet. Ne feledd, testre szabhatod, ill. a 8 program közül variálhatod min szeretnél változtatni.

+

Lisbellow Healthy Store:
Napi 10 perc a FLABéLOS-szal felér egy 45-50 perces edzőtermi izommunkával és elegendő az összes izom átmozgatására. A készülék legnagyobb előnye, hogy nem követel túlságosan nagy akaraterőt, mert a vele való edzés inkább kényelmes, mint megerőltető. A FLABéLOS testvibrációs készülék rendkívül sokoldalú, a rehabilitációtól a fogyásig nagyon sok mindenre használható. Úgy működik, hogy a tréningpad alsó része kibillenti a rajta álló embert az egyensúly helyzetéből, aki akaratlanul „ellen tart", azaz az egyensúlyi helyzet visszaállításában szerepet játszó összes izom akaratlanul 
megmozdul. Mindez olyan gyorsan történik, hogy az adott idő alatt létrejövő izom-összehúzódások száma a többszöröse azÚgy működik, hogy a tréningpad alsó része kibillenti a rajta álló embert az egyensúly helyzetéből, aki akaratlanul „ellen tart", azaz az egyensúlyi helyzet visszaállításában szerepet játszó összes izom akaratlanul edzőtermi körülmények között kivitelezhetőnél.
 
Próbáld ki a FLABéLOS-t, a leghatékonyabb alakformálást, melyet eredetileg az asztronautáknak fejlesztettek ki.
Nem megerőltető, mégis hatékony!
Heti háromszor 10 percedbe kerül, és 1 hét múlva már érezhető, 2 hét múlva mérhető az eredmény!
 

Szólj barátnőidnek, ők is karcsúsodjanak, feszesedjenek.  

Mindez a belvárosban, közel a Nyugatihoz, ill az Oktogonhoz,kiváló közlekedés mellett elérhető. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/3442597

Nyitvatartás:  H-SZ: 10- 19

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
WADI WIBRO SZALON
Cég
LANDROW KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Szondi u.29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére