Mai­Kupon

Komplex kezelés a tökéletes alakért: ultra, -infra,- nyirokmasszázs,-LPG,- izomstimulátor + ingyenes állapot felmérés: 5 alkalmas bérlet: 29 000 Ft helyett 9 900 Ft-ért a belvárosban. Fogyj le könnyedén.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Viszlát plusz kilók, viszlát cellulit, viszlát narancsbőr! Hello feszes bőr, feszes popsi, feszes hasAz új évben itt a tuti kupon a tökéletes bőrért, és sziluettért. Ha kiélvezted az ünnepi falatokat, most itt az 5 alkalmas bérlet, amit úgy variálhatsz, ahogy kedves tartja, és ami számodra a legeredményesebb. A felsorolt kezelések közül válassz, vagy próbáld végig az összeset!Ultrahang: Cél: A narancsbőr és lerakódott zsírpárnák folyékonnyá alakítása. Ez a típusú kezelés valóban forradalmi a súlyfelesleg és a narancsbőr kezelésében. Az ultrahang az emberi fül számára nem érzékelhető frekvenciájú (30000 Hz ami 30000 vibrációt jelent másodpercenként). A  lerkódott zsírszövetet így vibrációnak és hőhatásnak tesszük ki, melynek hatására, a zsírszövet szinte egy folyékony burokká alakul, megfelelő mennyiségű folyadék esetén a fellazított zsírszövet a nyirokrendszeren keresztül szinte azonnal eltávozik.


Infra-elektro gépünk egy koncepciójában teljesen új készülék, legújabb generációs számítógép vezérelte, mely 6 féle különböző elektromos kezelést tesz lehetővé, melyek hatását a kezeléseken belül is tudjuk variálni.  A gép lehetővé teszi, hogy egyszerre két hatás érje a kezelendő területet, az elektrostimuláció intenzív hatása és az infravörös sugarak biológiai hatása egyszerre érvényesül. Az infravörös fény hatása a hővel kapcsolatos. A mindennapi tárgyak maguk is bocsátanak ki infravörös fény jellegű sugárzást, de ez a közepes sugárhatásnak felel meg. Az infravörös fény, elektromagnetikus sugarakat jelent melyek hossza 760nm és 1mm között mozog. Azért hívják vörösnek, mert a látható sugárzás tartományában a színük a vöröshöz közeli. A vörös szín az a spektrumú színnyaláb, amit az emberi szem képes érzékelni. Frekvenciája a legmagasabb és a sugarak hossza is a leghosszabb 630 és 760 nanométer között, szemben más színekkel. A fotóbiológikus kisugárzás áthatol a bőr több rétegén anélkül, hogy károsítaná azt. Hatásaként nő a sejtszintű anyagcsere, segíti a bőr lipolízisét és egyben az izomzatra is megfelelő hatást gyakorol. A gép különleges hatása , hogy erősíti az elektrostimulációt illetve elektrolipolízist, gyakorlatilag a lipolizist, azaz a zsírégetést segíti lokálisan úgy, hogy a zsírlerakódásokat a nyirokrendszer felé segíti eltávolítani. valamint az izomzat stimulációjával a sejtszínű anyagcsere folyamatokat gyorsítjuk, tetézve ezt a kibocsátott hőhatással. Ezzel a gép az ionok (Sodium, Potassum, Klór) mozgását gyorsítja fel, ami azt jelenti, hogy a nyirokrendszer felé segíti eltávolítani a salakanyagot, amellett hogy az izomzat stimulációjával gyakorlatilag a drenázst is segítjük. a lipidek, amelyek olyan enzimek melyek zsírlebontást segítik, a gép hatására aktivizálódnak. Nagyon fontos, hogy az infravörös és az elektrolipolízis szinergiája nagyobb, mintha például az egyes hatásokat külön-külön fejtjük ki a bőrre. A jelenlegi eredmények azt mutatják, hogy a helyi zsírlebontásban az infravörös gépnek nagyon jó eredményei vannak.

 

Nyirokrendszer masszázs nyomás terápiával: Cél: Folyékonnyá vált zsírszemcsék a nyirokrendszeren keresztül távozzanak.  A kompresszo terápiával végzett masszázs hatására a teljes test masszírozásával a felgyűlt salakanyag és méreganyag eltávozik a szervezetből. Ez a típusú masszázs stimulálja a fáradt nyirokrendszert  és segít a méreganyagok távozásában. A keringés javításával segít a „fáradt láb” jelenség kiküszöbölésében és a narancsbőr eltüntetésében.

 

Elektro- stimulátor: Cél: Az izomzat fejlesztése feszesítés (has, fenék). 
A fellazult bőr kezelésére szolgál, mellyel izom stimulációs kezelést csinálunk. Magyarul, elektromos árammal stimuláljuk mozgásra az izmokat. Ez a passzív izomtorna talán hihetetlen, de 4 órás izomtornának felel meg, amennyibe a hasat kezeljük kb.3000 nagyon intenzív felülésnek felel meg. Jótékony hatása van a kötőszövet feszesítésében és segít a narancsbőr eltüntetésében. A kezelésnek kétféle hatása van, amellett, hogy melegítő, és szövetstimuláló hatása van, ennek alapján hatékony eszköze a zsírégetésnek, az izmokra gyakorolt hatása miatt tagadhatatlanul jól alkalmazható a bőr feszesítésére.


 • LPG kezelések hatásai
  • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
  • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
  • Edzi, erősíti a kötőszövetet
  • Kezeli, eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
  • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
  • Helyreállítja a bőrmegereszkedést
  • Oldja az izomfeszültséget
  • Kezeli az ízületi problémákat
  • Javítja a torzult, sérült szövetek állapotát, esztétikumát (égés, hegek)
  • Javítja az izmok teljesítményét
  • Hatékony kezelés izom-, ízületi- és gerincfájdalmak (ödéma, visszerek)
 • Kezelési területek:
  • Zsírt tőr és elvezet
  • Alakformálás
  • Fogyasztás
  • Narancsbőr kezelés
  • Emeli a feneket, karcsúsítja a combot
  • Kezeli a visszeret, ödémát
 • A kezelés mindössze 35 percet vesz igénybe, nem pedig 2-3 órát, mint a többi testkezelő sorozatnál!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: (06-1) 342-2950 vagy (06-70) 371-5851

H-P: 7-20

SZo: 7-13

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hyper Minceur Karcsusító Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Károly krt 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére