Mai­Kupon

Komplex Rádiófrekvenciás arc-, és nyakkezelő csomag a Morgana P. Szalonban a belvárosban.
A XXI. Század ráncfelvarrása Bipoláris és Tripoláris Rádiófrekvenciával: 13 000 Ft helyett csak 2 450 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ki ne szeretné, hogy arcbőre feszes maradjon az évek múlásával is...vagy hogy ráncai kisímuljanak, tág pórusai eltűnjenek...? Van megoldás, hogy biológiai óránkat kicsit megtréfáljuk, és a plasztikai sebész kését is elkerüljük. 

A kezelés eredményeként a bőr feszessé válik, a kontúrok emelkednek, a tág pórusok összeszűkülnek. Feszes és rugalmas bőr képet kapunk. A Rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik napjaink késnélküli ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota. A tripoláris és pentapoláris rádiórekvenciás kezelések jellemzői még a nagy behatolási mélység (20-40 mm), hogy egy időben kezelik a cután és subcután rétegeket.

 

A rádiófrekvenciát a következő kozmetikai kezelésekhez használjuk:

  • Ránceltávolítás, bőrfeszesítés, kontúremelés-lifting arcon és testen
  • Pórusok szűkítése
  • Pattanások elmulasztása
  • Toka kisebbítés/fogyasztás
  • Bőr fehérítés

 

A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

 

A Rádiófrekvenciás kezelések élettani hatásai a termikus hatás és az elektromágneses hatás, mely a cutisban és a subcutisban is okoz pozitív irányú változásokat.

 

Orvosi fizika tankönyvekből már ismert, hogy az elektromágneses hullámok ritmikusan ismételve frekvenciájuktól függően kedvező változásokat eredményeznek az extracelluláris térben.

Az RF termikus hatására a cutisban az enzimek aktívabbak, a sejtek anyagcseréje  nő, nagyobb az oxigén felhasználásuk is. Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is. Ez a változás maga után vonja a szöveti pH pozitív irányú eltolódását (7,41-7,42). A kialakuló vérbőség megszűnteti a mikrocirkulációs zavart, emiatt a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció,  mely megszünteti a szöveti acidozist. Javul a nyirokelfolyás is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit. A lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt. A fibroblasztok száma meghatványozódik, és jelentősen növekszik a tropocollagén szintézis, melynek eredményeként jó minőségű I. típusú kollagén képződik.

 

 A kezelés időtartalma összesen 30perc.

 

A kezeléseket kúraszerűen ajánljuk vendégeinknek.

 

KONTRAINDIKÁCIÓK

Elektromos kezelések kontraindikációja: Pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.

Bőrbetegségek: Minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen. Kiterjedt pigmentfoltok, naevusok. Daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.

Belszervi betegségek: Szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia, vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, súlyos diabetes,

Endokrinológiai betegségek: mindegyike, kivéve a hypothyreosis

Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek

Gyógyszerek: foto szenzibilitást okozó szerek (Tetracyclin származékok, Roaccután), szteroidok és immunszuprimáló szerek, biológiai kezelés, véralvadásgátló kezelés

Véralvadás zavarai: úgynevezett procoagulánsok fokozott termelődése, thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.

Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 70/324 7362 -Cecília

Páros héten délelőttönként, páratlan héten délutánonként várjuk a bejelentkezéseket.

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére