Mai­Kupon

Kategóriák

Komplex vérvitalitásmérés 2 féle módszerrel (digitális és száraz vér analízis) + 2 alkalom Bioquant lézerterápia kezelés és ajándék írisz rizikó elemzés most 2.490 Ft a KingRay Egészség és Oktató Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tegyél te is szíved és szervezeted egészségéért! Napjaink népbetegsége a szív-és érrendszeri problémák megelőzhetőek. A forradalmian új vér-vitalitásmérő módszernek köszönhetően egy egyszerű vércsepp vizsgálat segítségével megtudhatsz mindent a szervezeteddel kapcsolatban a KingRay Egészség és Oktató Központban! 


számítógépes  írisz rizikó  elemzés az alternatív gyógyászat körébe tartozó módszer. Ismerd meg egy teljesen fájdalommentes számítógépes  írisz rizikó  elemzés során, hogy milyen betegségekre van hajlamod, tégy időben az egészségedért ezzel az egyszerű és hatékony vizsgálati módszer segítségével!Mit kapsz a pénzedért?

 

  • Komplex vérvitalitásmérés 2 féle módszerrel (digitális és száraz vér analízis).
  • 2 alkalmas Bioquant lézerterápia kezelés.
  • Ajándék írisz rizikó elemzés. 
 
Miért hasznos a vércsepp analízis? Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavarai és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenléte. Legnagyobb előnye, hogy értesülhet olyan problémáról is, ami a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket.
 
 
számítógépes  írisz rizikó  elemzés a szem szivárványhártyájának színeiből, rajzolataiból, fájdalom nélküli fényvizsgálattal mutatja meg szervezeted egészségi állapotát, az esetleges vitamin vagy nyomelem hiányokat, illetve a betegségekre való hajlamot. Továbbá felismerhetőek a méreganyag lerakódások típusai, krónikus vagy akut hurutok, gyulladások, kimerültségek, meszesedések, kőképződési hajlamok, kiválasztási rendellenességek, anyagcserek folyamatok zavarai és okai. 

 

Milyen előnyei vannak ennek a vizsgálatnak? 

 

  • A vizsgálat gyors és fájdalommentes.
  • Pontos képet ad az egész szervezetünk állapotáról.
  • A rendellenességek már az első stádiumban kimutathatóak.
  • Lezajlott és várható betegségek megismerésének és megelőzésének előnye. 
  • Légy lépéselőnyben a betegségekkel szemben!


Bioquant lézerterápiás kezelés: A forradalmian új vér-vitalitásmérő megoldás segítségével azontúl, hogy számtalan probléma feltárható, rengeteg szív- és érrendszeri betegség kialakulása előzhető meg. Tudta Ön, hogy Európában Magyarország az első helyen áll a szív és agyi érrendszeri megbetegedések területén? És azt, hogy a halálesetek több mint a fele, ezekre a problémákra vezethető vissza? Most megtudhatja, hogy mennyire veszélyeztetett! A vére mindent megmutat. Létfontosságú, hogy időben tegyünk szervezetünk védelméért, hiszen a szív- és érrendszer megbetegedései a legtöbb esetben megelőzhetőek lennének. Ismerje meg MOST az egyik legfejlettebb prevenciós programot!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon: 06-70/ 342-7755.

 

Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest, Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).

 

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1. fsz.2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére