Mai­Kupon

Kategóriák

Kondizz a belvárosban az önkiszolgáló Erőpont Konditeremben! Egy havi kondibérlet, korlátlan használattal, most 3.500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tartsd magad formába vagy gyúrj a nyári időszakra a belvárosi Erőpont Konditerem 1 hónapig felhasználható korlátlan számban igénybe vehető bérlet segítségével! A kuponért  cserébe  egy kulcsot kapsz a konditeremhez, amivel akkor jössz-mész, amikor csak kedved tartja és korlátlanul használhatod kardiógépeket, a lapsúlyos gépeket, súlyzókat.  A konditerem minden nap - hétvégén és ünnepnapokon is - 8:00 és 22:00 óra között használható! Mit szólnál egy „saját” konditeremhez? Egy teremhez , ahova mindennap - nincs szünnap – 8 - 22 óráig bármikor lemehetnél és addig maradhatnál, míg kedved tartja? A konditeremben nincs személyzet, a kulcsos rendszernek köszönhetően csak lemész, átöltözöl és kedvedre sportolhatsz. A terem 120 nm-es, ahol nincs recepció és személyzet, de van az számos fitness és kardió gép, valamint hatalmas súlyzó park. Külön zuhanyzó és WC található a konditeremben. 

 
A kulcsot első alkalommal a tulajdonostól kapod meg és onnantól kezdve a konditerembe egy hónapon át, akkor jössz, mész, amikor kedved tartja. Ha szükséged van arra, hogy legyen egy edzésterved, vagy személyi edző felügyelje gyakorlataid, erre is van lehetőség külön megegyezés szerint.
 
A kupon az Erőpont konditerem egy hónapos korlátlan, kulcsos rendszerű használatára jogosít.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Első alkalommal előzetes bejelentkezés szükséges a 20/926-6753 telefonszámon. Az akció lejárta után 1 hét áll rendelkezésre a kulcs átvételére! Az egy hónap a kulcs átvételétől indul!

 

Az Erőpont Konditerem Budapest belvárosában található, a Katona József utca 17 szám alatt. 

 

Igény esetén előzetes megtekintésre a szolgáltató lehetőséget biztosít. 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Erőpont Konditerem
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Katona József utca 17
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére