Mai­Kupon

Könnyebb tájékozódás! BICIKLI iránytű, csengővel 3990Ft helyett 1990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!IRÁNYTŰ ÉS CSENGŐ EGYBEN! ALKALMAS BÁRMILYEN KERÉKPÁRRA!

Ma már egyre többfelé rengeteg kerékpározóval találkozhatunk, a nagyvárosokban szinte ez az egyetlen használható közlekedési eszköz.

A bicikli éppúgy a városképhez tartozik, mint az autóforgalom, vagy a toronyházak.

 

 

 
A bicikli mint közlekedési forma költséghatékony és környezetbarát döntés is lehet. Ma már egyre több ember spórol azzal,  hogy kerékpárra ül autó vagy tömegközlekedési eszközök helyett. Sokan hamarabb beérnek a munkahelyükre, gyorsabban eljutnak, mintha autóval mennének. Az olcsóbb közlekedési eszköz sokaknál környezetbarát megoldás is.Egyre többen pedig azért választják a biciklit, mert így nem szennyezik közlekedésük során a környezetet.

Több színben, választható színek a készlet erejéig:

Fekete, kék, ezüst, lila, piros, arany.

 Amennyiben épp nincs a kiválasztott színben, akkor visszajelzünk, meg lehet várni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A beváltási adatok:
A megrendelés érvényesítéséhez nálunk az oldalon be kell regisztrálnia (www.tuticuccok.hu), és akkor tudja a kuponbeváltás fül(jobb felső sarok) a megrendelését érvényesíteni.
Kupon beváltása: www.tuticuccok.hu oldalon a kuponbeváltás fülnél (jobb felső sarok)
A kuponbeváltáshoz az oldalon regisztrálnia szükséges
A kupon beváltásához kérjük az űrlapon minden adatot adjon meg a könnyebb beazonosíthatóság miatt (az űrlap a kuponbeváltási űrlapot jelenti).
Kiszállítás díja előre utalással országosan: 695 Ft (A postaköltség 1 csomagra vonatkozik) a 12011526-01386871-00100001-es bankszámlaszámra, cégnév: Eurostuff Kft. Ha nagyobb mennyiséget vásárol, kérem egyeztessen a szolgáltatóval a postai díj miatt.
A termék kiküldése: a kuponbeváltást követő 5-20 munkanap (előfordulhat kisebb csúszás, ezt kalkulálja bele).
A kuponbeváltás folyamatos, nem kell megvárni az akció lejáratát, a kupon kifizetését követően kapott kuponsorszámot kell beírni a kuponbeváltó felületre és a kuponnal kapcsolatos adatokat, illetve a szállítás miatt a személyes adatait is.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
Ha bármi kérdése van, a +36 20 362 47 23-as telefonszámon tudja feltenni, munkanapokon 10.00 és 16:00 óra között.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tuticuccok.hu
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére