Mai­Kupon

Kategóriák

Korlátlan flabélos bérlet 1 hónapra + 1 alkalom 30 perces hátmasszázs: 7 000 Ft helyett fantasztikus áron: 2 900 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Most itt a kiváló lehetőség, hogy formába hozd magad! A Tavasz beköszöntével többet enged láttani a nyárias ruhád, ne késlekedj. Akár mindennap elmehetsz 10 percre, hogy ráállj a FLABéLOS gépére, aminek segítségével a lehető legkönnyebben sportolhatsz. + még egy kényeztető hátmasszázst is ad ez a kupon.Nem csak a sportolni vágyóknak, de a túlsúlyosaknak is kiváló edzésforma, hiszen az izmok, a szervezet megerőltetése nélkül lehet nagyon intenzíven edzeni. Emiatt bármelyik korosztály edzhet a géppel.


A vibrációs edzőgépek lényege: billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálására, azaz az izomzat automatikusan ellen tart. Ez a korrekció pedigmásodpercenként akár 10-60 izom-összehúzódást is megkövetelhet. 

Hatékony a cellulitisz és a zsírlerakódások ellen. Nagy előnye, hogy célzottan edzhetők a problémás területek (fenék, comb, has, derék), valamint feszessé teszi a bőrt, kisimítja a finom vonalakat.

Ezeken kívül számos előnye ismert még. Például:

 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint.
 • Enyhíti a derékfájást.
 • Javítja a vérkeringést.
 • Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert.
 • Növeli a szervezet boldogsághormon szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon szintjét, jobb közérzetet biztosít.
 • Sportolj olcsón és hatékonyan!


TTV-re, a teljes test vibráció-ra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTO FLABéLOS-t. A FLABéLOS alakformáló billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. Ezt tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

 

Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a vertikális vibráció:

 • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
 • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!
 • Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát
 • Megállítja a csonttömeg-vesztést,
  melyet főként a mozgás hiánya okoz
 • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!
 • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
 • Csökkenti a heveny és idült derékfájást
 • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint
 • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 70/6717402

H-P: 9-19

SZ:9-14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kairó Masszázs Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Erzsébet krt. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére