Mai­Kupon

Kategóriák

Korlátlan italfogyasztás féláron ezzel a kuponnal: 500 Ft -ért vedd meg a kupont, és bármit féláron fogyaszthattok a belvárosi Astoria Bárban, ahol péntek és szombat este élő tánczenére szórakozhattok elegáns környezetben, különleges italok mellett.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Újra megnyitotta kapuit a patinás Astoria Bár. Ezen a patinás helyen most korlátlan ital fogyasztást biztosítunk ezzel a kuponnal- fél áron. Egy kupon egy ember fogyasztására biztosítja a kedvezményt!!! Táncos lábúaknak: pénteken és szombaton 22-04 óráig élőzene mellett akár táncra is perdülhetsz! Egy hely, ahol nem a húszéveseké a világ: a kétszer húszévesek is húszévesnek érezhetik magukat. Legendás hely a belváros szívében, az Astoriánál, a hotel aljában, az Astoria Bár. Ünnepeltek, köszöntés, legény/leánybúcsú, vagy baráti össze jövetel? Ime ez a kupon Nektek szól!!! Vagy ha pároddal elmennétek kikapcsolódni, de minden hely a fiataloknak szól, akkor ez a hely a tiétek, itt nem a tinédzserek által kedvelt zenéket fogjátok hallani.   

Ha pénteki vagy szombati napon váltod be a kuponodat, az Astoria Duo színvonalas élő tánczenével teszi színesebbé az estédet. Táncra fel!

 

Az Astoria Szálló 1914-ben nyitotta meg kapuit. Már ebből is látszik, hogy a hely csaknem 100 éves atmoszférát őriz.

A bordó bársonyszékek, az aranyozott korlátok, a vörös szőnyeges lépcsők mind-mind történeteket őriznek. 
Egyedülálló környezet, igényes és udvarias kiszolgálás, különleges italok- mi kellhet még? Természetesen zene, zene, zene! Szellemülj át francia sanzonokra, vagy ha bulizni szeretnél, megteheted, a 80-as, 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereire: mindezt élőben, az Astoria Duo előadásában!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Asztalfoglalás:   061/889-60-77

NY: H - SZ: 22 - 04

 1 kupon= 1 fő fogyasztására ad kedvezményt. 

Bővebben: www.astoriabar.huA kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Astoria Bár
Cég
Hotel Astoria
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Kossuth L. utca 19-21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére