Mai­Kupon

Kategóriák

Körömgomba kezelés természetes módon gyógyszerek és kemikáliák nélkül, teljes táplálkozási tanácsadással 9.000 Ft helyett csak 3.800 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mézes Krisztina Katalin vagyok 2008 óta foglalkozom kéz és lábápolással, ami az életem nagyon fontos része. Kérem előzetesen is a teljes bizalmát a kezelésünkben, mert több év alatt több száz embert sikeresen kigyógyítottam eme, makacs és alattomos betegségből. Előre is köszönöm megtisztelő bizalmát.

Egy széles körben elterjedt népbetegségről van szó. Magyarországon sajnos 10 ember közül 7-nek körömgombája van.  A gomba mikroszkópikus méretű organizmus, amely a nedves és meleg környezetet részesíti előnyben. Általában mikrósérüléseken keresztül kerül a köröm és a körömágy közötti résbe, ahonnan nagyon nehéz kiirtani, mert a köröm szinte védelmezi az alatta burjánzó gombákat.

Veszély zónák: zuhanyzók, strandok, fürdők, uszodák, nyilvános WC-k, nedves, nyirkos, vizes helységek.

A lábak egészségéért használd ki ezt a remek lehetőséget!Tünetek: elsárgul, majd barnás lesz a köröm és megvastagszik, le is válhat a teljes körömágy felületéről, vagy rétegeiben lemezszerűen válnak le az egyes körömrészek. Az alatta lévő sárgás színű morzsaléknak jellegzetes savanykás bűzös szaga van. Hódít a szandálkorszak.

Hidd el, sose késő gyógyulásra! Az önbizalmad is megnövekszik ezáltal.

Az ismert gyógyászati palettán most ez a leghatékonyabb módszer és termék, amelyet átadunk neked és ellátunk a leghasznosabb tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel.  

Ez egy egyedülálló termék a köröm gomba legyőzésére. Testre szabott szalon szolgáltatásunk, és az otthoni kezelés kényelme meggyógyítja és elpusztítja körömgomba baktériumok millióit, véglegesen. A szalonunk elindít a helyes úton, a Te dolgod, hogy otthonodban tudatosan haladj, és gyógyítsad önmagad!

Nálunk első helyen a vendég igényei állnak. Kikérjük a betegséged hátterét, körülményeit, az előzetesen szedett és alkalmazott gyógyszereket.

A kezelés menete:

A gombát 3-4 hónap alatt kiöli a körmök legmélyéről, a körömágy mögül, az eljárás. A csodás Egyiptomból ered ez a gyógyító terápia. A lábáztató kúrát, vagy a dunsztolásos kúrát, ami egyszerűbb otthonodban végezheted amikor akarod, majd a körmöket be kell ecsetelni az általam adott híres gyógynövény olajjal, mely 6 gyógynövény kipréselt levét tartalmazza, teljes magyarázattal, leírással.

A dunsztolásos kúrát javasolnám minden kedves vendégnek, mert az egyszerűbb. Amihez nem kell más, csak ami minden háztartásban megtalálható, és egy nagyon nevezetes gyógynövénynek nevezett termék, ami szintén minden háztartásban megtalálható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges! Telefon: +36/70-771-2585.

A Pille Ház címe: 1119 Budapest, Andor utca 23/c. mfszt. 1.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pille Ház
Cég
PILLE HÁZ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Andor utca 23/C.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére