Mai­Kupon

Korona készítés és beragasztás állapotfelméréssel, panoráma röntgennel, fogcsiszolással a Professional Dental Systemnél 43.000 Ft helyett mindössze 19.900 Ft-ért, fél ár alatt!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Professional Dental Systemnél a hagyományos előkészítési módszer helyett a vállas előkészítés módszerét alkalmazzák. A módszer alkalmazása jelentős többletmunkával jár, azonban az így készített fogpótlás esztétikusabb és tartósabb is. Ez a preparálási mód védi a fogínyt, lehetővé teszi a fogpótlás tökéletes tisztítását és a fémváz később sem válik láthatóvá.Csendes kertvárosi környezetben a rendelő előtti parkolási lehetőséggel és tömegközlekedéssel is jól megközelítő helyen vár a Professional Dental System! A rendelőben kényelmes, elegáns váró barátságos légkör uralkodik. Kezelés közben halk zene mellett ellazultan relaxálhatsz.


A korona egy olyan fogpótlás, amely beborítja a fog klinikai koronájának (általában a fog látható részének) megfelelően előkészített (preparált/lecsiszolt) felszínét, a koronacsonkot. Nemcsak védelmet jelent a maradék fog számára, hanem erősíti is azt és ugyanolyan külső megjelenést biztosít (forma és szín) mint az eredeti fog. Anyaguk szerint léteznek fémkerámia, illetve teljes porcelán (fémmentes) koronák. 
fémkerámia koronák fémvázra égetett porcelánleplezéssel készülnek. Hazánkban jelenleg a leggyakrabban alkalmazott fogpótlási módszer. A kobalt-króm (nikkelmentes) ötvözetből készülő fémváz biztosítja a stabilitást, a porcelán leplező réteg pedig az esztétikáért felelős. Egy jól elkészített, minőségi és precíz korona, akár 10-15 évig is tartó esztétikus megjelenést eredményez viselőjének.


A koronakészítés folyamata: 
-a kérdéses fog(ak) előkészítése, csiszolása 

-lenyomatvétel 
-ideiglenes fogpótlás készítése a preparált fog(ak)ra 
-korona elkészítése a fogtechnikus által 
-váz bepróbálása, színválasztás a páciens közreműködésével 
-a kész korona beragasztása

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon ára tartalmazza: 1 db fogkorona készítését állapotfelméréssel, panoráma röntgennel, fogcsiszolással, a korona beragasztásával.

Ha híd készítésére van szükség, minden további korona készítése 26.900 Ft.

Kérj időpontot a (30) 852 7157 telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Professional Dental System
Cég
Professional Dental System Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1028 Budapest, Máriaremetei út 65.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére