Mai­Kupon

Kategóriák

Korpásodás, zsírosodás, hajhullás vizsgálata és hatékony kezelése az egészséges hajért. Személyre szabott mikrokamerás hajvizsgálat és 2 alkalmas minőségi hajkezelés: 3.990 Ft-ért! Most fizetendő 1.210 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az érzékeny fejbőr, a zsírosodás, a kopaszodás egyre gyakoribb problémák. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden 3. egyénnél valamilyen probléma észlelhető, sőt nagyon sok fiatal is érintett. A Harmónia Stúdió olyan minőségi szolgáltatásokat nyújt, amellyel személyre szabottan az Ön egyedi problémájára tudunk megoldásokat kínálni.
Több mint 15 év munkája és tapasztalata áll mögöttünk.Számtalan elégedett vendég  a reklámunk. Kezeléseink  pillanatnyilag a hajbeültetés előtti állapot leghatékonyabb módszerei.

Gépi kezelés  lágylézer és   Rf (rádiófrekvenciás ) készülékkel történik személyre szabott hatóanyagokkal. Így a fejbőrkorpásodás, zsírosodás , viszketés, hajhullás, kopaszodás hatékonyan kezelhető.

A hajvizsgálat során részletes információkat szerzünk a fejbőr és a hajhagyma állapotáról. Ezek alapján választjuk ki a különböző hajápolási szerek ideális kombinációját, illetve egyéb tanácsokkal látjuk el a kedves vendégeinket.             

 A lágy lézeres keszulekkel a fejbőrön egy mezoterápiás, akupresszúrás kezelés történik ami  segíti a hatóanyagok felszívódását. Stimulálja hajgyökereket és a hajtüsző sejtjeit oxigénnel és tápanyaggal látja el.  Akár 3-4 alkalom után képes lecsökkenteni a hajhullást! A kezelés 30 percet tart.

A  Rf kezelés hatására az új hajak növekedés, oly módon történik,hogy a külső hőre hatva sejtosztódást gyorsítja. Ez az kezelés 10 percig tart a skalp részen, kontakt gél használatával történik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlatot előleg kifizetésével lehet  megvásárolni. A fennmaradó összeget a helyszínen, a kupon beváltásakor kell fizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

T/06-30-5487748  

A Harmónia Stúdió címe: 1015. Budapest, Széna tér 1.I.emelet

Ha a megbeszélt időpont mégsem megfelelő, 24 órával korábban le kell mondani, különben a kupont felhasználtnak tekintjük.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Harmónia Stúdió
Cég
Blue Shining Bt
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Széna tér 1.I.emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére