Mai­Kupon

Kategóriák

Kortalan szemek: kollagénes szemkörnyék ápolás:
2 alkalom: 20 000 Ft helyett 4 990 Ft -ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kollagén terápia a tökéletes megoldás a bőr megfiatalításához. Független kutatások bizonyítják, hogy a bőr bizonyos sejtjei késztethetők kollagén, elasztin és bizonyos enzimek termelésére. A gép felmelegíti a tapaszt,és ez elősegíti a kollagén bőrbe jutását. Mivel a kollagén a sejtekben is található, így a bejuttatott kollagén a sejteket plusz kollagéntermelésre ösztönzi.Eyes Care System:

Az Eyes Care System kezeli a ráncokat, a száraz vonalakat, a sötét karikákat, a szem alatti táskákat és a fáradt szemeket... Ezáltal egyedülállóan komplex kezelést nyújt.
Az Eyes Care System a rádiófrekvencia az elektromágneses frekvencia és a precíziós hőmérséklet szabályozás elveit alkalmazza, hogy az anionokat és a kationokat gyors mozgásra késztesse az elektromos szemtapasz körül. Ez különböző hőhatásokat generál a szem körüli, megcélzott bőrön. Az egész folyamat során új kollagén és aktív sejtek generálódnak, a szem körüli területek feltöltődnek és javul annak természetes mikro-vérkeringése. Az Eyes Care System megszűnteti a szem alatti táskákat, ráncokat, sötét karikákat és azonnal feszesíti a bőrt.
  • Az Eyes Care System stimulálja a bőr kollagén termelését, feszesíti a bőrt és eltűnteti a szem alatti ráncokat.
  • Visszaadja a szem körüli területek teltségét és rugalmasságát, javítja a bőr hidratáló képességét.
  • Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést a szemek körül, a vérben több lesz az oxigén, eltűnteti a szem alatti táskákat és sötét karikákat.
  • Az Eyes Care System egyaránt stimulálja a szem alatti bőr glükozamin termelését. Ez az anyag kisimítja a ráncokat, feszesíti és feltölti a szem alatti bőrt.
  • Az Eyes Care System javítja a bőr megújuló képességét és stimulálja a bőr sejtközi viszkózus anyag termelését. Ezáltal elkerülhető, hogy a bőr veszítsen kollagén és elasztin tartalmából, így a bőr egészségessé válik.
 
 
Hőmérséklet szabályzó szenzor: 80 % felett tartja az aktív összetevők elnyelődését, biztosítja a kezelés hatékonyságát, biztonságos és kényelmes.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés: 20/2753355

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álmaid Alakja
Cég
Bellaton Beauty Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Vörösmarty u. 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére