Mai­Kupon

Közeledik a tavasz, mutass Te is többet magadból, törődj alakoddal és lepd meg magad egy 5 alkalmas mellnagyobbító - mellformáló csomaggal, amit most 7.700 Ft-ért kínálunk!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Vákuumos mellnagyobbítás - formálás + mellfeszesítő  balzsamos bedörzsölés! Ezen ajánlatunk azoknak szól, akik természetes szépségre és szexis alakra vágynak. Ha most igénybe veszed bemutató csomagunkat megajándékozunk egy mágnes-terápiás bőrregeneráló kezeléssel is.

 Tapasztald meg Te is a természetes mellnagyobbítás - formálás előnyeit. Vedd igénybe a vákuumos mellnagyobbító bemutató csomagunkat - a szebb dekoltázsért és az emeltebb, feszesebb keblekért.


Vákuumos mellnagyobbítással - formálással (Enhance) hormonok bejuttatása nélkül érhető el nagyobb és feszesebb mell. A természetes eljárás és a mellfeszesítő balzsam kombinációja egy új eljárás a plasztikai beavatkozás nélküli mellnagyobbítás - formálás területén.

Rendszeres használatával szövetszaporulat (1-2 kosárnövekedés) jön létre, növekszik a szövetek vérellátása, plasztikai beavatkozás nélkül formálják, rugalmassá teszik és növelik a melleket, az eredmény tartós, az eljárás természetes, mellékhatás mentes.

Az orvostudomány és a sport is ismeri a vákuumhatás jelentőségét a vérkeringésre, a nyirokmirigyek stimulálására, és az anyagcsere szabályozásra, az eljárás hatására eltávoznak a felhalmozódott salakanyagok, ezzel csökken betegségek kialakulásának az esélye is és az alakunk is turbósodik.

Az eljárást kiegészítjük egy frekvenciagyógyászatos bőrkezeléssel is. Mivel a mágnesség és az életenergia szorosan összekapcsolódó természetes jelenség, ezért bőrünket a mágnes-terápiával tudjuk a legjobb állapotba hozni, és megőrizni egészséges állapotát, kezeli a mitesszert, aknét és regenerálja a bőrt.


Ha később vásárolsz egy teljes mellkezelő csomagot, akkor a bemutató kezelés árát abba beszámítjuk.


A csomag tartalma:

5 alkalmas vákuumos mellnagyobbítás - formálás + mellfeszesítő balzsamos bedörzsölés, alkalmanként 25 percben + 1 alkalmas frekvencia gyógyászat, harminc percben.


Törzsvendégeinknek az összes szolgáltatásaink árából 50% kedvezményt adunk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Időpont egyeztetés, előzetes bejelentkezés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Krisztina Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Kassai utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére