Mai­Kupon

Közeleg a nyitott cipők, szandálok, papucsok ideje. Gondoskodj időben lábaid egészségéről: Gyógypedikür:
3 500 Ft helyett 1 750 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyógypedikűr, az esztétikai pedikűrrel szemben a lábápolásnak az egészségügyi része. Az eljárás során eltávolításra kerülnek a benőtt körmök, tyúkszemek, talpi szemölcsök és bőrkeményedések.
 

A láb egy speciális kezelés során szinte teljesen megújul, felfrissül és hatására csökkenhetnek a panaszaid, fájdalmaid. A kezelés része egy 15-20 perces vádli és talp masszírozás is. Jó ha tudod:

  • A gyógypedikűr eljárás segítségével olyan esztétikai problémák szüntethetőek meg melyek megkeseríthetik a mindennapokat és zavaróak lehetnek a napi élet során.
  • A gyógypedikűr kicsit bonyolultabb ápolást jelent mint az esztétikai pedikűr. Itt olyan problémákat kezelnek mint a körömbenövés, a tyúkszem eltávolítása ill. a sarkon lévő bőr tisztítása és kezelése.
  • A kezelés folyamata: Gyógynövényes lábfürdő, fertőtlenítés, szemrevételezés, steril szerszámokkal a feleslegek eltávolítása és finomítás csiszoló géppel, krémezés. A szolgáltatás tartalmaz egy 15-20 perces frissítő vádli és talpmasszírozást is. (két lábra vonatkozó időtartam)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:   30/5604 507-Gabi

Nyitvatartás: H-P: 9-19

                   SZ: 9-13

Ingyenes parkolás.

A helyszín 1039 Budapest Óbuda Pozsonyi utca 32!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CS Gabriella
Cég
gabrielstudio
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Pozsonyi utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére