Mai­Kupon

Kategóriák

Közlekedj biztonságosan tavasszal is! Gumicsere és gépjármű-átvizsgálás lengéscsillapító- és fékméréssel, világítás-ellenőrzéssel a Mobilstarnál 2 helyszínen most 13500 Ft helyett 5490 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ne halogasd tovább a téli gumi nyárira való cseréjét! Legyél túl rajta hihetetlen áron!

Tartsd karban autódat tavasszal is saját, a családod és a többi közlekedő biztonsága érdekében!Az autónkon lévő téli gumik a melegben lágyabbá válnak, ezért rendkívül gyorsan elkopnak, és élettartamuk nagyon lerövidül, így tavasszal, a jó idő érkeztével, amikor már megszűnnek az éjszakai fagyok, szükségessé válik a nyárira való cseréjük. Ehhez nyújt segítséget ajánlatunk, amellyel bomba áron megoldhatod az előtted álló szereltetési feladatot!

A Mobilstarnál most Budapesten, két helyszín közül a hozzád közelebb esőn ejtheted meg a kerekek le- és felszereltetését, gumicseréjét, valamint centírozását, hogy felkészült járművel vághass neki utadnak, és elkerüld a túlzott kopás okozta veszélyeket és elkerülhető pluszkiadásokat.

 A téli gumik megtették szolgálatukat, itt az ideje, hogy lecseréld őket, hiszen az elkopott téli gumival nem biztonságos a melegebb, szárazabb utakon közlekedni! A biztonság pedig a legfontosabb, ne mulaszd hát el járgányod átvizsgáltatását profi szakemberek által!

Ajánlatunk most a gumicsere mellett gépjármű-átvizsgálást is tartalmaz, amelyet ráadásul 2 helyszínen, Kőbányán és Angyalföldön is igénybe vehetsz! A Mobilstar profi szakemberei ellenőrzik autód világítását, valamint  lengéscsillapítók és a fékek megfelelő működését.

Élj e remek lehetőséggel, vizsgáltasd át autódat minél hamarabb, hogy aztán egész tavasszal biztonságosan furikázhass az utakon!

 

  • Gumicsere és gépjármű-átvizsgálás lengéscsillapító- és fékméréssel, világítás-ellenőrzéssel a Mobilstarnál 2 helyszínen, a X. és a XIII. kerületben

  • A gumicsere érvényes 19”-20" méretre.

  • kivéve defekt tűrő gumik

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. május 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges !

1138 Budapest, Új Palotai út 22  /06 (1) 350 3386/  H-P: 8-16

1108 Budapest, Újhegyi út 7. / 06 (1) 433 5761 /  H-P: 7-16

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mobilstar Autótechnikai Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1108 Budapest, Újhegyi út 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére