Mai­Kupon

Kozmetikai nagy kezelés, ajándék szemöldökszedéssel és paraffinos kéz és láb ápolással 14000Ft helyett most csak 4990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy kis kényeztetés mindenkinek kijár! Lepd meg magad egy tisztító arc kezelés csomaggal bőr-típusodnak megfelelő arc-, nyak- és dekoltázs masszázzsal, ráadásul most ajándék szemöldökszedést és paraffinos kéz- és lábápolást is kapsz!A kezelés menete:

-Az arc letisztítása, tonikos frissítése, a bőr leradírozása, gőzölés, kényeztető 15-20 perces arc, nyak, dekoltázs masszázs, tisztítás, vio, befejezés bőrtípusnak megfelelő tápláló pakolással.

-A végén a szemöldöködet is formára igazítják A paraffinos kéz és láb ápolás kezelés megkezdése előtt kerül fel. A kezelés végére kezed és lábad is pihe puha selymes lesz.
 
A paraffin kezelés menete:

-fertőtlenítés, radírozás, tápláló krém bemasszírozása, paraffin felhelyezése kézre-lábra nem csak pénzt, de időt is spórolsz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/6384516-os telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Absztrakt Szépségkuckó
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Kiskorona u. 12.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére