Mai­Kupon

Kozmikus szimbólumokkal való fogyás!
A kozmikus szimbólummal gyógyítás: 3 alkalom: 10 000 Ft helyett 3 400 ft ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az emberek időtlen  idők óta tudják,hogy bizonyos jelek ,formák,színek és szimbólumok viselése  által képesek a világegyetem információinak és rendező elveinek a felvételére.s ezzel rendkívüli erők és energiák működtetésére.Meg vannak azok a szimbólumok melyek segítségével hatékony fogyást érhetünk el miközben nem  szükséges folyamatosan éhezni és edzeni.Kényelmesen magunkon viseljük ,így elindul a testben a folyamat és a testsúly csökkenés.A szimbólum  görög szó symballein kifejezésre vezethető  vissza,melynek jelentése  összeilleszt,egybeszerkeszt.Geometrikus formákként a szimbólumok az energiákat keltik életre.

 

 A keleti gyógyászati hagyományrendszereket megvizsgálva megállapíthatjuk azt a tényt, hogy a testben az érrendszerhez hasonló finom-energiacsatornákon erőszelek áramlanak, melyek egy teljes hálózatot alkotnak, mely maga az energiatest. Amikor az energiakeringés harmonikus, akkor a külső problémák kevésbé vagy egyáltalán nem tudnak ránk hatni, így a fizikális és mentális betegségek kialakulása csekély. Ezt a kiegyensúlyozott áramlást, lelki és testi egészségünk harmonizálását és megtartását hatékonyan segítik a tibeti gyógyászatban.

Mindenki hallott már korunkban ezekről az energiaközpontoknanevezett területekről, melyek a testünk különböző tájain helyezkednek el. A legtöbb ábrázolás szerint a test középvonalán valahol a gerinccel egy vonalban vannak azok a fő központok, amelyek neve csakra vagy magyarul kerék. Ma divatos dolog ezeket tisztogatni és mindenféle más stimulálásokat végezni rajtuk.


A hagyomány szerint lényünk hét fő erőközponttal, vagyis csakrával rendelkezik. Ám kevesen tudják, hogy ezeknek szimbolikus tartalma is van. Egyes értelmezések szerint, bár ezek a csakrák valóban tetten érhetők a testen, nem a testi aspektusuk a legfontosabb. A csakrák a megnyilvánulás körei. Alulról fölfelé haladva egyre magasabb szellemi szintű világok szimbólumai. Így a legalsó a muládhára csakra, a gyökér központ pl. az emberi fejlődés első lépcsőfoka, az állati és az emberi tudat határvonala. A legfelső, amelyet a legtöbb irodalom a fejtetőre helyez, a szahaszrára csakra, a Legfennsőbbhöz vezető kapu, a tiszta szellemi lét szimbóluma. A többi csakrának is természetesen megvan a saját szimbolikus tartalma, de cikkünk terjedelme nem teszi lehetővé, hogy mindegyikre kitérhessünk. Annyit azonban érdemes megjegyezni, hogy a hagyomány az egyek csakrák megnyitásához különböző szellemi képességeket, úgynevezett sziddhiket társít. Így az egyik szinten megjelenik a gondolatolvasás, míg máshol a levitáció képessége. Stb. Ezek fontos dolgok lehetnek a szellemi fejlődés során, de tartsuk szem előtt, hogy könnyen lehet, hogy ezen képességek is csak szimbólumai a tényleges fejlődésnek. Ha mégsem, akkor jó lesz óvatosnak lenni, mert a képességek korai felébredése olyan pszichés zavarokat okozhat, amelyet a mai tudomány őrületnek nevez.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3649603

H-V: 10-21

Bővebben: http://rainbowjosda.hupont.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Móricz zsigmond körtér 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére