Mai­Kupon

Kreatív rajz workshop most 16000Ft helyett 7500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Super 8 rajziskolában otthonos műtermi légkörben fejlesztheted a vizuális és művészi képességeidet. Az iskola filozófiája szerint motivációt szeretne adni, hogy vizuális nyelven fejezd ki magad.Kreatív rajz workshop - Az egy hónapos  kurzus kreatív feladatokon keresztül tanítja a rajzolást, fejleszti a rajzolók rajztudását és fantáziáját. A kurzus teljesen kezdőknek és haladó rajzolóknak is ajánlott. Figyelem! Ez nem jobb agyféltekés rajzolás.

A rajziskola 4 olyan feladaton keresztül vezet be a rajzolás alapjaiba, melyet máshol nem tanítanak. A kurzusra jelentkezők 4 állomáson keresztül jutnak el a közösségi alkotásig.  A közösségi alkotással együttműködést tanulunk, melyet a mindennapi verbális kommunikáció során is kamatoztathatunk.
Ajándékozd meg párod vagy barátod, vegyél két kupont! Ismerjétek meg egymást egy új szemszögből. A rajzoláshoz kellő eszközöket így ajándékba kapjátok, amely 1800 Ft kedvezményt jelent. Az egyedüli jelentkezőknek a teljes körű, egyedi eszközdíj, amelyet a kupon ára nem tartalmaz: 900 Ft (helyszínen fizetendő).1. alkalom: A kecses rajzkészség - Megtanulunk finoman rajzolni.
2. alkalom: Maszk - Egy arckifejezés megalkotása.
3. alkalom: Fiktív állat - Két állat anatómiájának áttanulmányozása után létrehozhatsz egy fúziót.
4. alkalom: Közösségi rajz és képregény - Ez az alkalom lesz a kurzus csúcsa. Fedezd fel a vizuális történetírást és a közösségi művészetet.

A további tanegységekért látogass el a rajziskola.wix.com/super8 és a www.facebook.com/super8kurzus oldalra. 

A létszám alkalmanként legfeljebb 6 fő.
Egy alkalom 4 órás. A kurzus 4 alkalomból áll, melyek hétköznapi és hétvégi napokra is szervezhető.

A jelentkezés és a csatlakozás folyamatos.  A kupon beváltására rendelkező idő 2 nap. Ez azt jelenti, hogy a vásárlást követő 2. napon belül a kurzuson résztvevőknek fel kell hívnia. Az alkalmak időpontjainak közös megbeszéléséhez kérem telefonon keress a +3630 210 5354 -es számon..
A kreatív rajz kurzus tervezett utolsó tanítási napja május 19., ezért nehogy lemaradj, jelentkezz minél előbb!

A kurzust elvégzők oklevelet kapnak, mellyel jelentkezhetnek egy szinttel magasabb képzésre, hogy betekintsenek a 'színtanulmányok és színes alkotás' világába vagy a 'kreatív rajzkurzus' következő 16 egységébe. A kurzuson résztvevők 40% kedvezménnyel juthatnak hozzá  a következő havi bérletekhez, legyen az gyermeknek szóló, alapképzés vagy kreatív workshop.

Gerő Ambrus, képzőművész

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Helyszín: A Super 8 (vendéglátóhely) felső szintjén, Budapest, 1081, Kőfaragó u 8.
Időpontok: H,K,Sz,Cs,P,SZO,VA 15:30 és 22:00 közt a megbeszélt időpontokban, ha lehet fix időpontokban.

A kupon minden nap beváltható. A rajzórák csak a rajztanár megbetegedése vagy vismajor esetén maradnak el.

Telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30 210 5354-es telefonszámon


 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Super 8 Rajziskola
Weboldal
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Kőfaragó u. 8. 1. em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére