Mai­Kupon

Kriolipolízis, a végleges zsíreltávolító technológia! Zsírfagyasztás a csodás alak titka, most 84%-os kedvezménnyel csak 12 900 Ft-ért elérhető a Kontúr Alakformáló Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! • Felejtsd el a fájdalmas zsírleszívást, van más megoldás! 
 • A kriolipolízis, más néven a zsírfagyasztás a csodás alak titka! 
 • Próbáld ki ezt az új technológiát, a kriolipolízist, mely egy beavatkozást nem igénylő eljárás és nagy előnye, hogy teljesen fájdalommentesen és hatékonyan szabadít meg a nemkívánt zsírrétegtől azokon a területeken, melyek a mozgásnak és a diétának is idáig kőkeményen ellenálltak. 
 • Az akciós kuponnal egy tenyérnyi terület 30 perces kezelését lehet igénybe venni. 


 • A kriolipolízis műtéti beavatkozást nem igénylő eljárás, a fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni. 
 • A zsírsejtek apoptózison mennek keresztül, amely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, amely a kezelés után még hónapokig folytatódik. 
 • A kezelés előnyei: biztonságos és természetes, nincs szükség diétára, klinikailag bizonyított, nincsenek mellékhatások, 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után, csak pár kezelés szükséges, látványos a karokon is, a kezelt páciensek 100%-ánál működik.
 • Átlagosan 2-5 kezelés elegendő, a zsírszövet vastagságától függően, de első alkalom után is látványos eredmény. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. augusztus 9-ig,, beváltható 2012. szeptember 30-ig!

 • A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!
 • Pontos cím: 1074 Budapest, Kertész utca 29. Kontúr Alakformáló Szalon
 • Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: + 36/20-361 5767, keresd: Volstrommer Mártát.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Kertész utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére