Mai­Kupon

Kristálytiszta csillogás a fogaidon! Csillogtass fogadon eredeti Swarovski kristályból készült fogékszert, most a zuglói BLANS Szépségszalonban 60% kedvezménnyel 2600 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Eredeti Swarovski kristály, hogy tökéletesen csillogjon a fogad! A tündöklő kristály vidám, szexis külsőt biztosít mosolyodnak. 


A fogékszer általában a felső metszőfogakra vagy a szemfogra kerül felhelyezésre. Egyedi, kivételes mosolyt kölcsönöz mindenkinek, a fogakra nem ártalmas, bármikor problémamentesen eltávolítható.Mindannyian legjobb formánkat akarjuk hozni, hogy mások fiatalnak, dinamikusnak és attraktívnak lássanak bennünket. Most már van egy egyszerű, kiváló lehetőség mellyel teljesen megváltoztathatjuk megjelenésünket. Ezt pedig a mosolyunk tökéletesítésével tehetjük meg, amihez mi egy újdonságot kínálunk! A kedvesen, vidáman, szexisen megcsillanó ékszer, vagy kristály, vagy nemesfémből készített apró forma, melyet általában a felső metszőfogakra vagy a szemfogra ragasztunk.


Fúrás nélkül, fájdalommentesen felragasztható a fog felszínére. A felhelyezése nem jár semmiféle kellemetlenséggel. Fogra nem ártalmas, bármikor problémamentesen eltávolítható. Egyedi, kivételes mosolyt kölcsönöz viselőjének.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kívánság szerint hozott ékszerből is elvégezzük a díszítést.


Vásárlónként egy kupon vásárolható, egy pedig ajándékba. A szolgáltatás igénybe vehető előzetes bejelentkezés alapján az alábbi időpontokban Hétfőn és szerdán 10-19-óráig Pénteken 8-13 óráig. 


Bejelentkezés Siklódi Tímeánál a +36(20) 957-5726-as számon. A BLANS Szépségszalon pontos címe: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13. 11 kapucsengő


Amennyiben a szolgáltatóval egyeztetett időpontra mégsem tud elmenni és Ön nem mondja le az időpontot 24 órával a szolgáltatás igénybevétele előtt, akkor kuponját a szolgáltató beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siklódi Tímea
Cég
BLANS Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére