Mai­Kupon

Külföldre vágysz, de még nem tanultál nyelvet? Esetleg van ilyen ismerősöd? Akkor nektek való ez a német nyelvtanfolyam 24000Ft helyett 12000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az a tapasztalatom, hogy egyre többen adják a fejüket arra, hogy külföldre menjenek élni és dolgozni, viszont nyelvet nem tanultak, vagy ha mégis, a tudás az évek folyamán megkopott.
Mivel a legtöbben a szomszédos országokba vágynak, ezért a német a legkeresettebb nyelv a tanulóim között. Ráadásul mivel nagy az érdeklődés, ezért úgy gondoltam, hogy tanfolyam formájában fogom segíteni a tanulni vágyókat.Egy átlag nyelvtanfolyamtól abban különbözik az egész, hogy itt kiscsoportban történik az oktatás, ami kettő- maximum négy főt jelent, tehát nincs gyors tempó vagy ha valakinek nehezebben megy a tanulás, az plusz segítséget is kap tőlem a tanfolyamon kívül személyre szabott formában!
Ráadásul lehetőséget is kapsz arra, hogy megismerkedj a többi csoportban tanulókkal is, hogy minél több ismertséget és tapasztalatot szerezz magadnak mielőtt kiköltözöl!
Ha kedvet kaptál a tanuláshoz, akkor szólj a barátodnak / barátnődnek vagy a tesódnak, kollégádnak és gyertek együtt, hogy meglegyen a kiscsoport!
Pár óra után már biztosan menni fog az alap!
Jelentkezz mielőbb és ajándékba a tananyagot is megkapod!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges 0620/3169251-es számon.

Az oktatás 4 hetes és heti 2x90 perces.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Zsanett
Weboldal
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Károly krt. 3/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére