Mai­Kupon

Külföldre vágysz, de még nem tanultál nyelvet? Esetleg van ilyen ismerősöd? Akkor nektek való ez a német nyelvtanfolyam 24000Ft helyett most 12000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha nem tanultál még németül vagy csak megkopott a nyelvtudásod, akkor itt az ideje, hogy felfrissítsd a tudásod!
Ha gyorsan szeretnél külföldre menni, akkor pont neked lett a kitalálva ez a nyelvtanfolyam, ami azt jelenti, hogy 4 héten keresztül, heti 2x90 percben sajátíthatod el a nyelvet! Ráadásul kiscsoportról van szó, tehát maximum két fő tanul egyszerre, így hatékonyabban tudunk haladni! Ha szeretnél ismerőssel lenni az órákon, akkor szólj tesódnak vagy barátnődnek és gyertek együtt!
Ráadásul most ajándékba a tananyagot is megkapjátok!Egy átlag nyelvtanfolyamtól abban különbözik az egész, hogy itt kiscsoportban történik az oktatás, ami kettő- maximum négy főt jelent, tehát nincs gyors tempó vagy ha valakinek nehezebben megy a tanulás, az plusz segítséget is kap tőlem a tanfolyamon kívül személyre szabott formában!
Ráadásul lehetőséget is kapsz arra, hogy megismerkedj a többi csoportban tanulókkal is, hogy minél több ismertséget és tapasztalatot szerezz magadnak mielőtt kiköltözöl!
Ha kedvet kaptál a tanuláshoz, akkor szólj a barátodnak / barátnődnek vagy a tesódnak, kollégádnak és gyertek együtt, hogy meglegyen a kiscsoport!
Pár óra után már biztosan menni fog az alap!
Jelentkezz mielőbb és ajándékba a tananyagot is megkapod!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges 0620/3169251-es számon.

Az oktatás 4 hetes és heti 2x90 perces.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Zsanett
Weboldal
Szolgáltatás helye
1195 Budapest, Petőfi utca 13.9/29.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére