Mai­Kupon

Különleges és egyedi 60 perces bambusz masszázs a Szépítők Házában, a Jászai Mari tér közelében most 50% kedvezménnyel 3000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az elmúlt években, Európában egyre inkább előtérbe kerülő bambusz masszázs sikerének fő oka a masszázs összetett hatásmechanizmusa. A masszázshoz használt bambusz rudak különböző méretűek és vastagságúak, így a test bármely területe hatékonyan masszírozható velük.

Nem csak egzotikus hanem az egészségre is jótékony hatással van a bambust masszázs. A bambusz masszázs egészgre gyakorolt jótékony hatásai: Csökkenti a stresszt és a fáradtságot, serkenti a vérkeringést, fájdalomcsökkentő hatással bír, speciális mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően a mély izmokat is alaposan megdolgozza, enyhíti az izomfeszülést, nyirokkeringésre is pozitív hatással van, semlegesíti a negatív energiákat. 

A bambusz a keleti kultúrának már hosszú ideje használati eszköze. Az elmúlt években, Európában is előtérbe került használata. Egyre gyakrabban használják terápiás eszközként. A masszázshoz használt bambusz rudak különböző méretűek és vastagságúak, így a test bármely területe hatékonyan masszírozható velük. A kezelés során különféle olajakat használunk, s így a bambuszrúd érintése különlegesen kellemes érzetet kelt. A lassú simító, nyomó mozdulat, a mélyebben fekvő szövetek ellazulását okozza. A bambusz pálcák egyidejűleg serkentik a bőrt, és enyhítik az idegvégződéseket, továbbá ötvözi a hagyományos masszázs előnyeit, és kellemes, megnyugtató hőérzetet ad a vendég számára.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás a belvárosi Szépítők Házában vehető igénybe a Jászai Mari tér közelében!

A kezelés időtartama: 60 perc.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: 

- Telefonon: 06/20-486-8696
- E-Mailben: kapitanyne.maria@freemail.hu
- Facebookon: Mária Varga természetgyógyász-reflexológus

Nyitvatartás: Hétfőtől csütörtökig 09.00 - 19.00 óra között, igény szerint.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernô utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére