Mai­Kupon

Különleges és egyedi hajat szeretnél? A szépség most házhoz megy! Hajhosszabbítás európai hajból: 150 tincs felrakása: hőillesztéssel vagy gyűrűzéssel (póthaj vásárlási lehetőséggel) 16 000 Ft-ért a saját otthonodban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szolgáltató házhoz megy Budapesten és annak 40 km-es körzetén belül. A szolgáltatásnak NINCS PLUSZ KISZÁLLÁSI DÍJA!

A hajhosszabbítás nem csak szebbé és dúsabbá teszi viselőjének hajkoronáját hanem megóvja a saját hajszálakat is. A hajhosszabbítás alatt saját hajunk ugyanúgy növekszik mint korábban csak a haj vége nem törik olyan könnyen, hiszen úgymond "be van csomagolva" a póthajba. Ma már tévhit, hogy a hajhosszabbítás tönkreteszi a hajat. A megfelelően felhelyezett póthaj és a megfelelő ápolás mellett álomszép egészséges hajkoronája lehet mindenkinek.Egyre több hajhosszabbítási-dúsítási technika áll rendelkezésünkre, de a döntést mindenképp bízzuk szakemberre, aki megállapítja, hogy az a saját hajhoz melyik a legmegfelelőbb eljárás.

Mikrogyűrűzés: A saját hajból leválasztott tincsekre, egy pici 3mm átmérőjű antiallergén microgyűrűk segítségével rögzítik a póthajat. Nincs vegyszer, sem hő ezért az egyik legkíméletesebb hajhosszabbítási-dúsítási módszer. Hordási idő 3-3,5 hónap. Minden hajtípushoz ajánlott technika.

Keratinos hőillesztés: Tincses hajhosszabbítás, melynél a saját hajból leválasztott tincsekre 160°C-on olvasztjuk rá a keratinos végű póthajtincseket, melyek tökéletesen biztosítják a fix tartást és a biztonságos rögzítést. Rendkívül népszerű technika. Leszedése egy bőrbarát oldószerrel történik, könnyen és fájdalommentesen. Hordási idő lenővéstől függően 3-3,5 hónap. Vékonyszálú hajak esetén nem ajánlott technika.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetés alapján vehető igénybe.

 

Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon lehetséges: 06/20-226-5878keresd Ancsát. Kérjük, hogy a szolgáltatót ne visszatartott számról keresse, mert ebben az esetben a szolgáltató nem tudja visszahívni. A szolgáltató e-mail címe: euhairs@freemail.hu

A szolgáltató házhoz megy Budapesten és annak 40 km-es körzetén belül. A szolgáltatásnak NINCS PLUSZ KISZÁLLÁSI DÍJA!

 

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kelemen Anna
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére