Mai­Kupon

Különleges és egyedi kikapcsolódás: 30 perces frissítő talpmasszázs a drágakövek erejével a belvárosban a Jászai Mari tér közelében 5500 Ft helyett 2750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lélekemelő és élénkítő hatásáról ismert talpmasszázst a drágakövek erejével ötvöztük, hogy maximális kikapcsolódásban és feltöltődésben lehessen része a BALANCE Fitness & Wellness Központban a Jászai Mari tértől pár lépésre. A talpmasszázs segít megőrizni a testi-lelki egészséget, megelőzni a betegségek kialakulását.

 

Az emberi szervezet rendkívül érzékeny és fogékony, befolyásolható energiaközpontjai révén is. Szinte szomjazik az ásványok, drágakövek harmóniájára, tisztaságára, melyek kivétel nélkül egyedi rezgéseket, energiákat képviselnek és közvetítenek a szervezet felé.Talpmasszázs során hatunk valamennyi szervünkre, idegrendszerünkre, miközben a drágakövek a testen pihennek. Járja át sejtjeit az ásványok ereje és engedje, hogy kifejthessék hatásukat szellemi, lelki és fizikai síkon is.

 

Milyen hatással vannak az emberi szervezetre a drágakövek? Az obszidián segít félelmeink oldásában, feszült állapotunkat lenyugtatja, vérkeringésünket javítja, az achát védelmet sugároz, belső stabilitást kölcsönöz, a hegyikristály varázskőként ébreszti fel a szunnyadó energiákat, belső állapotunk tudatára ébreszt. Rózsakvarc, hegyikristály és karneol rudakkal igyekszünk stimulálni a reflexpontokat.

 

Tapasztalja meg, ahogy szervezete sejtjeit átitatja az ásványok ereje és engedje, hogy kifejthessék hatásukat szellemi, lelki és fizikai síkon is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-360-7674. 

 

A talpmasszázs időtartalma 30 perc. A szolgáltató tömegközlekedéssel és személygépjárművel egyaránt kiválóan megközelíthető. 


A szolgáltatás a belvárosban a Jászai Mari tértől pár percre vehető igénybe a minden igényt kielégítő igényes és exkluzív Balance Fitness & Wellness-ben. 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
BALANCE Fitness & Wellness- Bakos Tünde - reflexológus
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Pozsonyi út 4/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére