Mai­Kupon

Kategóriák

"Kvantum gyógyászat" tanfolyam. Van 2 szabad napod, amit hasznosan töltenél? Magadon, vagy akár rokonod egészségi állapotán tudsz javítani. A tanfolyamon: gyakorlat és elmélet együtt: 13 000 Ft helyett 6 000 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kvantum érintéssel például könnyen javítható a gerincferdülés, csigolyákat tudunk a helyükre rakni, harmóniába hozhatóak végtagjaink egymással, vérzést csillapíthatunk, fájdalmat szüntethetünk meg. Ha testünkben energiahiány lép fel, azt is megszüntethetjük. A gyógyulni vágyóknak, ill. betegek hozzátartozóinak ajánlott a tanfolyam, akik segíteni szeretnének családtagokon, rokonokon. Elsőként megtanuljuk az energiát érzékelni. Azután következnek energiaszintünk emelésére vonatkozó különböző gyakorlatok, gyakorlatsorok. A csakrák (testünk energiaközpontjainak harmonizálását is megtanuljuk). Azután gyakoroljuk a kvantumérintés módszerét, megtanulunk néhány alap érintési módot, majd pedig páros gyakorlással gyakorolják a tanfolyam résztvevői egymáson. 
 
  A kvantum érintéssel például könnyen javítható a gerincferdülés, csigolyákat tudunk a helyükre rakni, harmóniába hozhatóak végtagjaink egymással, vérzést csillapíthatunk, fájdalmat szüntethetünk meg. Ha testünkben energiahiány lép fel, azt is megszüntethetjük. 
 
Kétszer 6-8 órás tanfolyam.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 70/585-9167

Cím: 37-es kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére