Mai­Kupon

Lábaidnak is jár a kényeztetés.
Csodás lábak, készülj a tavaszi szezonra:
Spa pedikür, gél lakkozàssal + ajándék manikürrel: 8 300 Ft helyett 2 100 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ugye nem feledkeztél meg arról, hogy a lábad mekkora szolgálatot tesz neked, nap, mint nap. Extra kényeztetés és megszépítés a lábaidnak ezzel a kuponnal. Fontos, hogy a talpadat és a lábadat ne csak a látványos időszakban tartsd rendben, vagyis nyáron, hiszen nagy szolgálatot tesz neked minden nap. Igazán megérdemli a rendszeres pedikűröztetést, hogy mindig szép és ápolt legyen. A gél lakkozással pedig ékesítheted a lábkörmeidet.A SPA pedikűr:

 tengeri làbsóban, maszirozòs funkcióval àztatás, a láb peelingje (radírozás), a bőrkeményedések eltávolítása, körmök formázása, láb hidratálása (krémezés), gombos felület kezelése, stb. A rendszeres pedikűr rendbe tartja a bőröd ápoltságát és a körmök megfelelő egészséges kinézetét segíti. Fontos, hogy télen is odafigyelj a láb ápoltságra, mert a zárt cipők még jobban megviselik télen. A gél lakkozás akár 4 héten át nyújt esztétikus látványt a körmeiden. A gél lakk ellenálló, így nem kopik és tartósan biztosítja a szép színt akár több héten át. A gél lakk tartós és ellenálló, így akár 4 héten át nyújt tökéletes ápoltságot körmeiden.

A gél lakkozást számtalan színből kiválaszthatod, így garantáltan megtalálod a saját egyéniségedhez méltót is. Egy percig sem kell aggódnod, mert a gél lakk nem kopik le, mint a körömlakk, így a lábad nemcsak ápolt lesz, de a lábkörmeid is tökéletes állapotban ékeskednek majd.

+ ajándék: manikür, mert a kezeidnek is jár.

Ha már lejártad a lábaidat, akkor kényeztesd magad egy profi SPA pedikűrrel és gél lakkozással.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  20  2346834 Hermina

H - P: 8-18

Diamond Beauty Szalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Diamond Beauty Szalon
Cég
411
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Királyi Pál u 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére