Mai­Kupon

LAST MINUTE Ultrahangos alakformáló testtekercselés a belváros szívében az Angel's Hair szalonban most 5990 Ft helyett 1990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Jó, ha tudod, már egyetlen kezelés után is látványos, érezhető eredmény.

Már lassan itt a nyár vége és az alattomos zsírpárnák és undokul hepehupás narancsbőr nem hagy nyugodni?Most készülsz még a nyaralásra vagy csak formába szeretnéd hozni magad?Itt a megoldás hogy a bőröd feszes, ragyogó legyen és megszabadulj a nemkívánt zsírpárnáktól!Az ÚJABB ÖSSZETÉTELŰ GÉLNEK és a  betekercseléses technikának köszönhetően most még gyorsabb és kiválóbb hatás, a  bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.

Könnyen megközelíthető szalon a körúthoz 2 percre lévő Wesselényi utcában.A kezelés első lépéseként egy ÚJ HATÓANYAGOKAT is tartalmazó vérpezsdítő ,anyagcserefokozó krémmel kenjük be az általad kiválasztott problémás testrészed, majd a gélt az ultrahangos készülék segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk ezáltal hatékonyabb kezelést érhetünk el mivel gyorsabban , mélyebbről és tovább tudják kifejteni hatásukat a hatóanyagok. Kérheted a kezelést hasra, fenékre , karra vagy combra. Ezután következik a fél órás tekercselés majd a  hatóidő elteltével letekerjük a fóliát ezzel elérve a kívánt hatást!

Az eredmény pedig magáért beszél.

 

1 kezelés időtartama:40 perc

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06 70 413 4111-es telefonszámon.


A kezelést végző kozmetikus Hoch Veronika.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel's Hair
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Wesselényi utca 54.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére