Mai­Kupon

Lazító - energetizáló testmasszázs 1 napos intenzív tanfolyam: 20 000 Ft helyett 9 000 Ft - ért. A kuponnal az itt megtanult masszázs hasznos és stresszmentesítő.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ezen az egynapos intenzív tanfolyamon elméletben és gyakorlatban is megismerkedhetsz a masszázs  jótékony hatásaival. Akit a masszázzsal kényeztetsz, fittebb, fiatalosabb teherbíróbb lesz. Lepd meg szeretteidet egy csodás lazító masszázzsal. Vegyél egy kupont magadnak, és vidd magaddal egy barátnődet is. Jó móka, ami egészségmegörző és hasznos is egyben!Lazító-energetizáló testmasszázs

Sokszor a napi munka után jól esne néhány stresszoldó érintés, lágy simítás, melytől kiengednek görcsös izmaink és elfelejtjük a környezetből ránk zúduló negatív hatásokat.

Ezeknek a kényeztető, lazító fogásoknak a birtokába kerülhetsz most a Harmónia Életreform Központ tanfolyamán. Miután megismerkedünk a test energetikai rendszerével, megtanulod azokat a pontokat is, melyeken keresztül gyorsan, hatékonyan tudod a fáradtságot csökkenteni, az immunrendszert erősíteni.

 

A tanfolyam időpontjait bejelentkezések sorrendjében egyéni egyeztetés alapján tűzzük ki!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szolgáltató – Harmónia Életreform Központ

Szolgáltatás helye: 1116 Budapest, Vegyész utca 10

Telefonszám: (06-1) 208-6059

Weboldal : www.asz-masszazs.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Harmónia Életreform Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1116 Budapest, Vegyész utca 10
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére