Mai­Kupon

Lazíts a tradicionális thai masszázs segítségével! Most a 90 perces tradicionális thai masszázs a tied lehet csak 3.750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Aktivizáld a tested saját energiáit, nyújtsd meg görcsbe rándult izmaidat, lazulj el! Ebben segit neked ez a 90 perces tradicionális thai masszázs!Tradicionális thai masszázs: A tradicionális thai masszázs a legrégebbi távol-keleti gyógyeljárások egyike, ma már Európában is egyre ismertebb és népszerűbb, elsődleges célja a szervezet saját energiáinak aktivizálása. Az izmok, ízületek nyújtásával, a különböző testrészek sajátos kimozgatásával és akupresszúrás pontok stimulálásával számos kedvező hatást vált ki: a vér- és nyirokkeringés serkentése, az energiablokkok felszabadítása, a fájdalmak, merevségek oldása, és mindezek eredményeképpen egy rugalmas, laza, elengedett állapot létrehozása, a kiegyensúlyozottság és harmónia érzete, testi és szellemi szinten egyaránt. A hagyományos thai masszázs hosszú múltra tekinthet vissza, Indiából ered, és több mint 2000 évvel ezelőtt alakult ki a mai formájában. Az ajurvéda és a jóga elemeit felhasználva fejlődött ki, de hatással volt rá a kínai akupunktúra is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Telefonos bejelentkezés szükséges: Csomor Ádám (20) 206-0345

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Silk Saloon
Cég
BeautyBox 2001 Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szív utca 66.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére