Mai­Kupon

Lazítsd el Magad! 90 perces lazító olajos testmasszázs 7900Ft helyett csak 3950Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez az olajjal végzett, hosszú, simító mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Az izmokból és az ízületekből a nyújtó mozdulatok hatására kioldódik minden feszültség és merevség, a szövetek anyagcsere folyamatai és az oxigénellátása javul, mivel a vér- és nyirokkeringés fokozódik, fellazul a feszültség az izomszövetekben és a test a teljes nyugalom állapotába kerül.

 Az olaj bemasszírozásával értékes tápanyagok jutnak a bőrbe. Az olajos masszázs hatása a kezelés után még több napon át érezhető. Kifejezetten ajánlott stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akció igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0630/58472037-as számon.Amennyiben nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra,kérlek hívj és mond le ,különben nem tudok új időpontot adni!

A masszázs másfél órán át tart. 

A kupon beváltható a 2040, Törökbálint, Szent László tér 15. cím alatt is!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bátkay Beáta
Cég
R.D.B.X Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József u. 10/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére