Mai­Kupon

Kategóriák

Legújabb csúcstechnológiás 3D NLS állapotfelmérés, diagnosztika és állapotjavító visszakezelés a belvárosban, most 9.900 Ft-ért! Foglalja le kuponját, most 3.100 Ft-ért, a fennmaradó 6.800 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerje meg Ön azt a legújabb fejlesztésű, csúcstechnológiás állapotfelmérő gépet, mely nem csak megmutatja 12 szervének jelenlegi állapotát, de analizálja a mirigyek és sejtek állapotát, felismeri a sejtek életképességét 3-5 évre előre vetítve. Segítségével állapot javító visszakezelés is történik, melynek célja az, hogy az energia spektrum helyreállítása és javítsa a hibás funkciókat, így a kezdetleges korai szakaszban a betegség ne alakuljon ki, illetve mielőbb javuljon a már meglévő állapot.
Bővebben a 3D-s NLS készülékről:


 • 12 nagy szerv vizsgálata: Tüdő-lép-szív-vese-szívburok-máj-vastagbél-gyomor-vékonybél-húgyhólyag-hármas melegítő-epehólyag. Mirigyek-sejtek teljes analizálása. 4352 féle betegség kimutatása. A szervezet sejtjeinek életképességét 3-5 évre előre felismeri. Állapot javító visszakezelés: az energia spektrum helyreállítása és javító funkció, hogy a kezdetleges korai szakaszban a betegség ne alakuljon ki,illetve mielőbb javítsa a már meglévő állapotot.

 • A rendszer képes a lehetséges betegségek kockázatának előrejelzésére (prognózisa) 1-5 éves időtávlatban. Észleli, ha az egyes betegségek a kockázati szakaszba jutottak. Értékeli a mikroflóra biolófiai aktivitását, kimutatja a lehetséges kórfolyamatok, betegségek, kórokozók ( vírusok, baktériumok stb ) energetikai jelenlétét. Non-invazív elemzés révén képet ad a vér instabil biokémiai állapotáról. Elemzi az egyes betegségekre való genetikai hajlamot. Észleli és kimutatja az allergéneket. A különféle toxinok- táplálkozási, gyógyszerekből származó, légúti, kémiai vagy egyéb eredetű szennyezőanyagok – spektrumjait ugyancsak tartalmazza. Azonosítja a szervezetet érő energetikai – információs terhelést (elektro-szmog, számítógép, mobiltelefon, sugárzás, stb.) Elemzi a szövetek sav – bázis egyensúlyát. 


Hogyan lehetséges ez? 

 • Minden egyes betegségfolyamat, kórokozó eltérést idéz elő az egyensúlyban, a homeosztázisban, és mindegyiknek meg van a saját, egyéni energetikai spektruma. A program segítségével a vizsgált személy elektromágneses mezőjének kiválasztásait tudjuk leolvasni és rögzíteni. A vizsgálat menetének megfelelően a program összeveti az adott szerv egészséges elektromágneses rezgéseit a mért frekvenciákkal. Ez a mérés a vizsgált személynél semmilyen kárt nem okoz, és nincs mellékhatása. A program az adatokat feldolgozza, és az eredményeket megmutatja a képernyőn.


Ez a technológia lehetőséget ad arra, hogy a vizsgált személy állapotáról teljes körű információkat, átfogó képet nyerjünk, figyelembe véve életkorát és egyéb tényezőket is. A módszer további nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni.


Részletek a vizsgálatról:

 • a vizsgálat kb. 1 órát vesz igénybe/problémától függően/,
 • fájdalommentes,
 • nem szükséges előkészítés, bármikor elvégezhető,
 • azonnal értékelhető eredményt ad,
 • a legmodernebb műszeres technológia,
 • több éves klinikai tapasztalatot alkalmaz,
 • a sejt közötti állományt vizsgálja és elemzi,
 • a test aktuális működését mutatja,
 • a szervezetben kialakuló kockázati tényezőket, betegséget, betegségeket kutatja,
 • a méréssel közelebb kerülünk a betegségek és a tünetek okaihoz,
 • a diagnosztikai pontossága közel 92%-os,

 

 
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: 06/30-240-1848.

Időpont egyeztetés szükséges hétfőtől-péntekig 08.00-20.00 óra között! 

A szolgáltatás az Angel Szépség és Egészség Centrumban vehető igénybe, melynek pontos címe: 1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34. 34-es kapucsengő


Saját részre és ajándékba is több kupon vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel Szépség & Egészség Centrum
Cég
Angel @& Believe Ltd
Weboldal
Telefon
(06-30) 240-1848
Szolgáltatás helye
1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére