Mai­Kupon

Légy gyönyörű és magabiztos a nagy napon is! Profi ballagási alkalmi smink készítés MAC kozmetikumokkal igény szerint műszempillával fantasztikus áron most csak 1990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Készíttess alkalmi sminket a ballagásra profikkal! Érzékeny a bőröd és nem szívesen sminkelsz? Félsz, hogy szétfolyik az arcodon? Kapkodva, izgulva te sem tudnád a legjobbat kihozni magadból.. De ezt most bízd profira, ezek miatt most nem kell aggódnod! Sminked professzionális MAC kozmetikumokkal készül, melyek védik a bőrödet és hosszan kitartanak, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe! Tekinteted kiemeléséhez igény szerint kérhetsz 1-1 szál műszempillát is! Most nem csak az életedben vagy tanulmányaidban, de a szépségedben is új útra léphetsz!A jó smink nem elfedi, hanem kiemeli, megeleveníti arcunk egyéni vonásait. Személyiségünktől függően a jó smink lehet visszafogott, komoly vagy játékos, drámai, vagy romantikus, természetes, vagy színházi. Most Kalocsay Niki kozmetikus-sminkes garantáltan kihozza arcodból a legtöbbet! A szalonban szeretettel vár minden kedves vendéget, diáklányt, akár örömanyát, ahol a legjobb szakember dolgozik szépségedért. Arra törekszik, hogy a vendégei, amíg szalonban tartózkodnak, maradéktalanul érezzék jól magukat, és amikor távoznak, tökéletesen elégedettek legyenek az eredménnyel.

A kuponnal félárú kedvezménnyel készíttethetsz magadnak profi sminket a különleges alkalomra. Így 4000 Ft helyett 1990 Ft-ért tündökölhetsz úgy, akár a hollywoodi sztárok a vörös szőnyegen. Választhatsz visszafogott nappali sminket, mely láthatatlanul emeli ki vonásaidat, hangsúlyos alkalmi sminket, mely bármilyen esti programra tökéletes választás vagy igazi party sminket ha fontos, hogy az este folyamán Te legyél a legszebb, akkor végképp ne kockáztass! Egy biztos, ha az egyéniségedhez és az alkalomhoz illő sminkkel érkezel, Téged nem lehet nem észrevenni majd! Garantáltan mindenkit leveszel a lábáról az esti buliban, pláne ha gyönyörű sminkedhez egy-egy szál műszempillát is kérsz!

Bízd magad profira! Érezd magad természetesnek és mégis különlegesnek sminkedben! Legyél Te a legszebb profi sminkes segítségével, ne bíbelődj a sminked kitalálásával és az ehhez szükséges anyagok és kellékek beszerzésével! Bízd magad egy profira, így megláthatod, hogy mit hoz ki belőled egy szakember MAC professzionális kozmetikumokkal!
Egy szép smink mindenkit magabiztossá tesz! Ne habozz tovább! Vedd meg a kupont magadnak vagy akár ajándékba is a ballagónak vagy az örömanyának, és legyetek gyönyörűek a nagy napon!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpontegyeztetés szükséges Kalocsay Nikinél: 0630/2411187

A szalon megközelítése Örs vezér tere M: 161 illetve 162A buszokkal, 
valamint Kőbánya-Kispest M: 68 busszal, 501. utca buszmegálló, rögtön a buszmegállóban, a Flabelos studio mellett, (Szolárium felirat)
Az autóval érkezőknek: Jászberényi úton, az 501. utcai buszmegállónál. A szalon környékén parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
501. utcai kozmetika
Cég
Molnár Veterinary Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, 501. utcai üzletsor
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére