Mai­Kupon

Kategóriák

Légy újra fiatal! Komplett, 30 perces tű nélküli ráncmélység csökkentő, sejtmegújító és fiatalító kezelés a Kontúr Alakformáló Központban, most 3.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Idővel mindenkinél veszít az arcbőr a rugalmasságából és megjelennek a kisebb-nagyobb ráncok. Szállj szembe a ráncokkal és válaszd a Kontúr Alakformáló Szalon kínálatából azt a sejtmegújító és fiatalító kezelést, mely segítségével bőröd visszanyeri rugalmasságát és ráncaid bár nem múlnak el, de bőröd kisimultabbá válik. Azonnali fiatalítás, ránckezelés a csúcsmodern technológia segítségével a belvárosban, a Kontúr Alakformáló Központban!Milyen kezeléseket tartalmaz a kupon? Arctisztítás UH peelinggel, ultrahangos eljárással kollagén bevitele, crioterápia, mezoterápia, egy százalékos hyaluronszérum bevitele, a mély barázdák feltöltése érdekében, majd a végén tápláló arcpakolás.


Ultrahangos hatóanyag bevitel: Az ultrahang tulajdonképpen egy mechanikai hullám, vagyis rezgés. A kozmetikában az ultrahang élettevékenységet javító hatását használjuk ki. A kezelőfejet a szépítendő kontakt felületre helyezve, az ultrahang elnyelődik és a bőr szöveteivel rezonál. Ezáltal mozgásba jönnek a bőr sejtjei, és termikus energiát is fejlesztenek. A sejtszintű masszázs elősegíti a sejtanyagcserét, hiszen megnő a sejthártya áteresztő képessége (ami az aktív hatóanyag bejutását is elősegíti). A felfokozott oxidációs folyamatok és a sejtek megnövekedett oxigén ellátottsága is javítják a sejtek élettevékenységét, valamint a mélyre ható termikus hatásoknak köszönhetően a nyirokkeringés is élénkül, ami a lerakódott salakanyagok mielőbbi távozását segíti elő. 


Mi is az a mezoterápia (elektroporáció)? Egy olyan eljárás, amely során az elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőr felszíntől a mélyebb rétegek felé, amelyeken keresztül felszívódik a hatóanyag és egyenesen a bőr sejtjeibe jut - épp oda, ahol hatniuk kell. Ezért érhetünk el valóban látványos szép eredményeket a különböző kezeléseknél. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging-, és hajkezeléseknél, pigmentfolt halványításnál, de szemkörnyék kezelésnél is! A beavatkozás allergia- és mellékhatás mentes, amely során analitikai tisztaságú, steril és bőrbarát anyagok jutnak egyenesen a sejtekbe. Az arcfiatalítás hatékonysága abból adódik, hogy segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatunk olyan hatóanyagokat, amelyek más módon nem kerülhetnének a sejtek közé. Ezek fokozzák a sejtek regenerációját, aminek a hatására az arc megújul. A mezoterápiás arcfiatalítás ideális megoldás mindazoknak, akik fáradt bőrüket szeretnék felfrissíteni vagy akik észreveszik bőrükön az öregedés korai jeleit és hatásos kezelést keresnek a kezdődő ráncok ellen.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-30/716-5443. Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk!

 

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.

 

Kontúr Alakformáló Központ pontos címe: 1085 Budapest, József körút 19. D lh. IV. emelet (46-os kapucsengő)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút. 19. D lh.
IV. emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére