Mai­Kupon

Kategóriák

Legyen a hidegben is bársonyos a kezed! Paraffinos kézápolás kézmasszázzsal most csak 890 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Neked is érzékeny a bőröd? A hidegben kipirosodik, berepedezik? Legyen megint selymesen puha a kezed! Paraffinos kézápolás kézmasszázzsal most csak 890 Ft!A puha, finom bőrért! Alkalmazásának alapja, hogy a paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és ezáltal lehetővé teszi hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. Mind a kezekre jótékony hatással van.

A kézápolás a kéz bőrének fertőtlenítését, radírozását, paraffinos fürdőt és vitaminos krémmel való ápolását tartalmazza. Hasonlóan egyéb más kezelésekhez, itt sem elegendő egyetlen alkalom, nincs csoda. Kúraszerűen javaslom. Heti 1-2 kezelés 1 hónapig, utána 2 hetente 1 kezelés, majd csak a fenntartó kezelés az elért eredménytől függően havonta- 2 havonta emlékeztetőül 1 kezelés.

A kezeket fertőtlenítjük, majd eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Ezt követően a kezeket egymás után 2-szer belemártjuk a paraffinba nyitott ujjakkal, ezáltal az ujjak közé is kerül paraffin. Nylon kesztyűt, majd 1 ujjas frottír kesztyűt húzunk, ettől fokozottabb lesz a "dunszthatás". A nylon kesztyűvel lehúzzuk a kézről 10-15 perc után a kihűlt paraffint. A paraffint nem hasznosítunk újra! A vendég kezéről eltávolított anyagot a szemetesbe dobjuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont foglalás szükséges a http://formabontostudio.net/page5.html oldalon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Forma-bont ó Stúdió
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1096 Budapest, Haller utca 30.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére