Mai­Kupon

Legyen a lábad olyan, amilyennek mindig is szereted esztétikus, fájdalommentes, kényelmes! Gyógy-SPA pedikűr most 4500Ft helyett csak 2000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Télen se hanyagoljuk el lábainkat pont annyira fontos lenne figyelmet fordítani rá mint nyáron, hiszen egész nap cipőben passzírozva sanyargatjuk. A Mostani ajánlatunkkal csodálatosan ápolt lábakat varázsolnak neked a Saloon de Spiritben. A szalonban minden megvan ami a teljes kényeztetéshez és ellazuláshoz nélkülözhetetlen. A pedikűr bőr masszázsfotelben (derekad, hátad, nyakad masszírozza) ellazulhatsz miközben lábaid áztatod holttengersós pezsgőfürdőben. A bőrkeményedések és a körömhossz eltávolítása is a bőrlégzést segíti, a benőtt lábköröm és a tyúkszem eltávolítása megszabadít a kellemetlen fájdalomtól a pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja hiszen egész nap terheled!

A kupon most magába foglal egy gyógy-spa pedikűrt, akár választható opciókkal, több db vásárlása esetén akár több alkalommal is felhasználhatsz vagy hívd meg családtagod, barátnőd. A Saloon de Spirit 1022 Budapest Alsó Törökvész u. 5. a Rózsadombon található, ami a II.ker. Mechwart tértől 11es  busszal 4 megállónyira van. A szalon nagyon kellemes hangulatú, igényes kialakítású, olyan, ahova a belépés pillanatába beleszeretsz. Könnyed zene és illatgyertyák segítenek a teljes relaxációban. 

Ingyenes parkolás a szalon előtt!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0620/271-7605-ös telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Saloon de Spirit
Weboldal
Szolgáltatás helye
1022 Budapest, Alsó törökvész u. 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére